ΕκδηλώσειςΑρχείο

Ονειρομασκαρέματα … Φεγγαροξεφαντώματα την Κυριακή στ’ Ανάπλι!

Η Καρναβαλική παρέλαση του Ναυπλίου ξεκινά στις 4:00 της Κυριακής (18/2) από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών (Παλιά Νομαρχία) και διαμέσου της οδού Μπουμπουλίνας με αρχηγό τον Bασιλιά Καρνάβαλο καταλήγει στο λιμάνι (θέση Π).

Καρναβαλιστές του Δρόμου από τα σχολεία και τους φορείς του Δήμου αλλά και καρναβαλιστές από διάφορα μέρη της Ελλάδας πλαισιωμένοι από άρματα και μαριονέτες σε ξέφρενα ρυθμικά και κινητικά παιχνίδια με τη συνοδεία της ομάδας Hellix ActionTheatre, συνοδεύουν τον Βασιλιά Καρνάβαλο στο ταξίδι του προς την καύση… με χορό και βεγγαλικά!!!

Στις 19:30 στην Πλατεία Συντάγματος θα υπάρχει άρωμα cabaret με τους Paso Latino για να χορέψουν ξέφρενα σε ρυθμούς latin, salsa, bachata, animation.

Οι πρωινές εκδηλώσεις:

Στις 11:30 το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος η Χορωδία Νέων Παιδιών «tamperamento» παρουσιάζει πρόγραμμα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο συνδυάζοντας το χορωδιακό τραγούδι, την κίνηση και το χορό.

Και συνεχίζονται οι μουσικές με την  Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ η οποία θα  παρουσιάσει αποκριάτικο ρεπερτόριο με κομμάτια latin, jazz σε ρυθμούς και μελωδίες, swing, tango, vals, rumba, samba, αλλά και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια. Ένα ταξίδι στην ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή με διάθεση και κέφι την τελευταία ημέρα της Αποκριάς!

Διδασκαλία – Διεύθυνση και στις δύο χορωδίες: Θεοδόσης Αντωνιάδης.

Διαβάστε Επίσης: Βενετσιάνικο Ναύπλιο στους ρυθμούς της Ταραντέλας.