ΨυχαγωγίαΑρχείο

Το κορίτσι του «My style rocks» που αναστάτωσε το Ναύπλιο!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου του «My style rocks» έπιασε τα γκέμια και σε ρόλο… καροτσέρισσας οδήγησε άμαξα με άλογο στο μαγευτικό Ναύπλιο. Μη φανταστείτε, βέβαια, ότι η πρώην παίκτρια του reality μόδας του Σκάι και wannabe παρουσιάστρια άλλαξε δουλειά στα καλά καθούμενα και μετακόμισε στην πόλη της Πελοποννήσου προκειμένου να πηγαίνει βόλτες τους τουρίστες. Καμία σχέση.

Ο λόγος που η Βρισηίδα δοκίμασε αυτή την εμπειρία ήταν το βιντεοκλίπ του τραγουδιστή Χρήστου Παυλάκη, στο οποίο συμμετέχει ως γκεστ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη γοητεία και το ωραίο στιλ της. Το κομμάτι που οπτικοποιήθηκε έχει τίτλο «Δηλώνω solo», κυκλοφορεί από τη Heaven και πρόκειται για μια δυναμική λαϊκή ρούμπα σε μουσική του Chris Mazz και στίχους των Jackpot.

Βρισηίδα Ανδριώτου

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ έγιναν στο Ναύπλιο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάκη Θωμαΐδη και στα πλάνα -πέρα από τον τραγουδιστή και τη Βρισηίδα- βλέπουμε και εντυπωσιακές εικόνες από το Παλαμήδι, την παραλία της πόλης και το Μπούρτζι.

Σε μία από τις σκηνές, μάλιστα, ο Χρήστος κάθεται αναπαυτικά μέσα σε μια άμαξα, την οποία οδηγεί το πρώην κορίτσι του «My style rocks»! Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω βιντεοκλίπ λειτούργησε ως αφορμή για να γνωριστεί η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον σύντροφό της, γνωστό μάνατζερ καλλιτεχνών και παραγωγό Δημήτρη Δαλάκο. Οπως δήλωσε η ίδια στην «Espresso» πριν από λίγο καιρό, ήταν εκείνος που της πρότεινε να πάρει μέρος σ’ αυτό και στα γυρίσματα ήρθαν πιο κοντά, με αποτέλεσμα να δέσει και το… γλυκό του έρωτά τους.

Πηγή: Espresso.