ΡεπορτάζΑρχείο

Η κόρη σας θα μπει φυλακή αν δεν…

Με το γνωστό κόλπο του δήθεν τροχαίου σπείρα απατεώνων χτυπά στην ευρύτερη περιοχή του Άργους προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα για «λάδωμα και αποσιώπηση» από ηλικιωμένα κυρίως άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Α» στις 4-5 περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί τις τελευταίες μόλις ημέρες, μόνο σε μια περίπτωση οι απατεώνες κατάφεραν να αποσπάσουν ένα χρηματικό ποσό.

Στο παρελθόν μια άλλη ή η ίδια η σπείρα, είχε τηλεφωνήσει σε εκκλησιαστική οργάνωση στο Άργος, προσποιούμενη πως η Μητρόπολη Ναυπλίου χρειάζεται επειγόντως χρήματα. Ευτυχώς που και σ αυτή την περίπτωση δεν ευόδωσε για τους απατεώνες το τέχνασμα.

Σε κάθε περίπτωση που θα αντιληφτείτε πως άτομο ή άτομα προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να σας παρασύρουν να καταβάλετε σε κάποιον λογαριασμό ή άτομο χρήματα, για να διαγραφείτε από τον Τειρεσία, να καλυφτεί το παιδί σας νομικά σε περίπτωση τροχαίου, να δώσετε χρήματα για για για… μην τους  αποκαρδιώσετε. Κλείστε ραντεβού μαζί τους ή πέστε τους να σας ξανακαλέσουν και συνεννοηθείτε ενδιάμεσα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας το τι πρέπει να κάνετε για να συλληφθούν.

Διαβάστε Επίσης: Δύο συλλήψεις για έξι απάτες στο Άργος.