ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Άγνοια ή Πονηριά;

Την απάντησή της για το θέμα της διάβρωσης των ακτών του Δήμου Ναυπλιέων δίνει η παράταξη Κωστούρου υποστηρίζοντας πως η μελέτη για την οποία η «Άλλη Πρόταση» κάνει λόγο για περιπέτεια, έχει ήδη παραδοθεί από τους μελετητές.

Όπως αναφέρει η «Επόμενη Μέρα»:

«Οι οριστικές μελέτες για τη διάβρωση των ακτών έχουν παραδοθεί, η περιπέτεια των οριστικών μελετών τελείωσε πριν 2 και κάτι μήνες, το σήριαλ χρηματοδότησης αρχίζει και οι πάλαι ποτέ ενεργοί πολίτες προσβλήθηκαν από την αρρώστια του λαϊκισμού. 

Είναι πραγματικά λυπηρό να διαπιστώνουμε φαινόμενα τα οποία δείχνουν ότι η ασθένεια του λαϊκισμού έχει προσβάλει τους πάλαι ποτέ ενεργούς πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων. 

Αρθρογραφία με μισές αλήθειες, στημένες συνεντεύξεις on camera και όποιον πάρει ο χάρος, ανακρίβειες και μηδενιστικές μέθοδοι. Κρίμα!

Το θέμα της διάβρωσης των ακτών του παραλιακού μετώπου του Δήμου Ναυπλιέων σοβαρότατο και κρίσιμο. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωση των πολιτών. 

Οι οριστικές μελέτες παραδόθηκαν στις 17 Ιανουαρίου 2018 στο δημαρχείο Ναυπλίου από τον καθηγητή κ. Χριστόπουλο παρουσία του κυρίου Νταναβάρα εκπροσώπου της Αναπτυξιακής και των αρμόδιων μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων κυρίων Γιακουμάτου και Σερετόπουλου. 

Στις 22 Φεβρουαρίου 2018 βγήκε σχετικό δελτίο τύπου

Στις 23 Μαρτίου 2018 2 μήνες και κάτι ημέρες μετά την παράδοση των μελετών και 1 μήνα μετά το δελτίο τύπου ο κ. Αντωνιάδης αρθρογράφησε με πάθος για το θέμα καταλήγοντας ότι δεν έχει παραδοθεί η μελέτη».