ΑθλητισμόςΑρχείο

Μαγεμένοι από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο Ναύπλιο

Μια από τις καλύτερες διοργανώσεις bodybuilding των τελευταίων χρόνων επί ελληνικού εδάφους, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου στις 23 και 24 Μαρτίου. Το επίπεδο των αθλητών καθώς και η πληρότητα του σταδίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την διοργάνωση να στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Περισσότεροι από 800 φίλοι του αθλήματος χειροκρότησαν τις προσπάθειες των επαγγελματιών αθλητών και αθλητριών παγκοσμίου βεληνεκούς από διάφορες χώρες του κόσμου, οι οποίοι χάρισαν ένα υψηλού επιπέδου θέαμα με θρυλικές μάχες μέχρι το τέλος.

Αγώνες σωματικής διάπλασης στο Ναύπλιο

Νικητής της κατηγορίας Βοdybuliding Open του IFBB Elite Pro Show αναδείχθηκε o Ουκρανός Oleh Kryvyi, ο οποίος έδωσε μια φοβερή μάχη με τον δεύτερο Tomas Kaspar από την Τσεχία και τον τρίτο Michael Muzo από την Ολλανδία.

Ο Ισπανός Marti Pozzi επικράτησε όλων στο IFBB Amateur Cup «Dr Rafael Santonja» 2018 και πήρε την Elite Pro Card, δίπλα σε επίσης σκληρούς Ισπανούς αθλητές όπως ο Alberto Galan και ο Abel Martin. Ο ίδιος δηλώνει ευλογημένος για αυτό το επίτευγμα, ενώ έμεινε μαγεμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο όμορφο Ναύπλιο.

Μια παγκόσμια επιτυχία σημείωσε στο Ναύπλιο και ο Δημήτρης Δράκος που νίκησε στην κατηγορία του και αναδείχθηκε κι επίσημα επαγγελματίας αθλητής παίρνοντας την Elite Pro Card. Συνολικά η Ελληνική αποστολή κατέκτησε 9 μετάλλια.