ΚοινωνίαΑρχείο

Δεν έχουν προηγούμενο οι κλοπές μετασχηματιστών στην Αργολίδα

Τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2018 (από 1.1.2018 μέχρι 9.5.2018) έγιναν 59 κλοπές μετασχηματιστών στην Αργολίδα, έναντι μόλις 27 για ολόκληρο το 2017, όπως αποκαλύπτει ο ο υπουργός ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, σε απάντηση του προς τον Γιάννη Μανιάτη που του είχε θέσει το πρόβλημα στη βουλή.

Αν το φαινόμενο συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό τότε θα μιλάμε για τετραπλασιασμό των κλοπών μετασχηματιστών στην Αργολίδα μέσα σε έναν χρόνο!

Ο Γ. Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το θέμα:

«Σε απάντηση κοινοβουλευτικής ερώτησής μου, για τις κλοπές μετασχηματιστών ηλεκτροδότησης αγροτικών γεωτρήσεων στην Αργολίδα, ο αρμόδιος υπουργός, κ. Γ. Σταθάκης, διαπιστώνει ότι στους τέσσερις πρώτους μήνες του 2018 (από 1.1.2018 μέχρι 9.5.2018) έγιναν 59 κλοπές μετασχηματιστών, έναντι μόλις 27 για ολόκληρο το 2017. Με αυτό το ρυθμό, αν δεν παρθούν άμεσα δραστικά μέτρα, μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχουμε ξεπεράσει τις 120 κλοπές, δηλαδή θα έχουμε τετραπλασιασμό των κλοπών μετασχηματιστών σε σχέση με πέρυσι.

Το πρόβλημα για την άρδευση των καλλιεργειών μεγαλώνει καθημερινά. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απλά διαπιστώνει τα στοιχεία που δείχνουν την χειροτέρευση της κατάστασης όσον αφορά στην ασφάλεια των κατοικιών και των περιουσιών των κατοίκων της υπαίθρου.

Η χώρα δεν χρειάζεται τους βολεμένους στην καρέκλα της εξουσίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχει ανάγκη από εκλογές και μια νέα κυβέρνηση που να ασχοληθεί με τα προβλήματα της χώρας για να πετύχει την ουσιαστική έξοδο από τα μνημόνια».

Η απάντηση Σταθάκη:

Απάντηση Σταθάκη για κλοπές μετασχηματιστών

Απάντηση Σταθάκη για κλοπές μετασχηματιστών