ΕκδηλώσειςΑρχείο

Μία βραδιά οινογευσιγνωσίας στο Ναύπλιο

Στις 18 Ιουνίου θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο 3SIXTY έξι σπουδαίους οινοπαραγωγούς οι οποίοι, ο καθένας με τον τρόπο του, συμβάλλουν να πάει το Ελληνικό κρασί όλο και πιο ψηλά!

Πρόκειται για τον Μάριο Νικολαΐδη από τον “Ανατολικό Αμπελώνα”, τον Περικλή Τάτση από το “Κτήμα Τάτση”, για τον Σωτήρη και την Κατερίνα Μποσινάκη από το οινοποιείο “Μποσινάκης ”, τον Γιώργο και την Έλλη Τσιμπίδη από την “Οινοποιητική Μονεμβασιάς”, τον Θάνο Ντούγκο από το οινοποιείο “Dougos ” και τον Βασίλη Παπαγιαννάκο από το οινοποιείο “Παπαγιαννάκος”. Οι παραγωγοί θα παρουσιάσουν τα κρασιά τους, προσφέροντάς τα και συνομιλώντας με τους οινόφιλους σε μια βραδιά που θα ανοίξει με μια ομιλία καλοσωρίσματος, ο αγαπητός συγγραφέας οίνου και φαγητού Χάρης Τζάνης.

Την οινογνωσία θα συνοδεύσει, όσους το επιλέξουν, ένα ιδιαίτερο μενού “degustation” όπου τα 6 πιο χαρακτηριστικά κρασιά του κάθε οινοποιείου θα παντρευτούν ιδανικά με τις γεύσεις που τα αναδεικνύουν.

Βραδιά οινογνωσίας

Το επιδόρπιο της βραδιάς θα μας το προσφέρει ο Στέφανος Διαμαντόπουλος, ο γνωστός καινοτόμος σεφ σοκολάτας του Le Vôtre Pirée.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
6 ΟΙΝΟΠΟΙOI ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 3SIXTY ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
HMEΡOMHNIA: ΔΕΥΤΕΡΑ 18.06.2018
ΩΡΑ:8.00 μ.μ

ΤΙΜΕΣ:
ΔΟΚΙΜΗ ΚΡΑΣΙΩΝ 15 ΕΥΡΩ
ΔΟΚΙΜΗ ΚΡΑΣΙΩΝ & WINE DINNER [6 ΚΡΑΣΙΑ-6 ΠΙΑΤΑ] 38 ΕΥΡΩ

ΤΟΠΟΣ: 3SIXTY

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: 3SIXTY – WINEKIOSK