ΚοινωνίαΑρχείο

Κατέσχεσαν 308 γραμμάρια χασίς μετά από επιχείρηση στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (11.7.2018), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 981 άτομα, εκ των οποίων τα 761 ήταν ημεδαποί και 220 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 801 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 159 άτομα, από τα οποία 100 ήταν ημεδαποί και 59 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 96 άτομα.

Ναρκωτικά Αργολίδα

Πιο αναλυτικά στην Αργολίδα συνελήφθησαν:

  • Ένας ημεδαπός για ναρκωτικά.
  • Ένας ημεδαπός για κλοπή.
  • Ένας ημεδαπός και μία αλλοδαπή για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Δύο ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Τρεις αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 346 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πέντε παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων και μία παράβαση της νομοθεσία περί κοινόχρηστων χώρων, ενώ κατασχέθηκε μεταξύ άλλων ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 308 γραμμαρίων, στην Αργολίδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.