ΚοινωνίαΑρχείο

Λακκούβα – παγίδα για τους οδηγούς στην Σιδηράς Μεραρχίας

Αναγνώστης μας αναφέρεται σε έργα τα οποία πραγματοποιούνται στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στο Κέντρο του Ναυπλίου, τα οποία όμως δεν καλύφθηκαν όπως πρέπει από τον εργολάβο με αποτέλεσμα να αποτελούν παγίδα για τους οδηγούς, ειδικά τις βραδινές ώρες όπου δεν φαίνεται η λακκούβα.

Στην επιστολή του στην στήλη «Τα Παράπονα στον Δήμαρχο», επισημαίνει το πρόβλημα ώστε να επιληφθεί η υπηρεσία ή ο εργολάβος που έχει αναλάβει το εν λόγω έργο, προβαίνοντας στις ενέργειες εκείνες που θα καταστήσουν πιο ασφαλή την διέλευση των οχημάτων.

Όπως σημειώνεται στην επιστολή:

«Ξανά και πάλι έργα στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα επί της οδού Σιδηράς Μεραρχίας στην συμβολή της με την οδό Πολυζωίδη. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία πραγματοποιήθηκαν από κάποια υπηρεσία του Δήμου Ναυπλίεων προφανώς αλλά απλά στο τέλος ως συνήθως δεν σκέφτηκαν να κλείσουν την τρύπα παρά μόνο με άμμο.

Έργα στην Σιδηράς Μεραρχίας

Έργα στην Σιδηράς Μεραρχίας

Αυτό είναι επικίνδυνο και ειδικότερα όταν διέρχεται μοτοσυκλέτα η οποία μπορεί να γλιστρήσει στην άμμο με αποτέλεσμα την πτώση και τον πιθανό τραυματισμό του αναβάτη.

Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία το βράδυ η συγκεκριμένη λακκούβα που δεν φρόντισαν οι υπεύθυνοι να κλείσουν μετά το πέρας των έργων δεν είναι καθόλου εμφανής με αποτέλεσμα να διατρέχει κίνδυνο οποιοσδήποτε οδηγός μοτοσυκλέτας περάσει από το συγκεκριμένο σημείο διότι όπως προανέφερα η άμμος είναι ο χειρότερος εχθρός για τις ρόδες μία μοτοσυκλέτας επειδή ακριβώς οι ρόδες της γλιστράνε με αποτέλεσμα την πτώση και τον πιθανό τραυματισμό του οδηγού καθώς και του αναβάτη της μοτοσυκλέτας.

Έργα στην Σιδηράς Μεραρχίας

Είναι τόσο δύσκολο λοιπόν οι αρμόδιοι να κλείνουνε κανονικά την κάθε λακκούβα με άσφαλτο μετά το πέρας των οποιονδήποτε εργασιών επί του οδικού δικτύου της πόλης αλλά και γενικότερα του Δήμου Ναυπλίου;»