ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

«Αδειάζει» Χειβιδόπουλο ο Καμπόσος – Την Τρίτη και πάλι δρομολόγια!

Προ των ευθυνών του φαίνεται πως θέτει η ίδια η Περιφέρεια τον Τάσσο Χειβιδόπουλο για τους χειρισμούς του στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών, σύμφωνα με δήλωση του Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος σε συνάντηση που είχε πριν από λίγο με μαθητές και γονείς, επισήμανε πως μέχρι την Τρίτη τα ΚΤΕΛ θα αρχίσουν να εκτελούν κανονικά μαθητικά δρομολόγια.  

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Τάσος Δουβίκας από την πλευρά του ΚΤΕΛ, με τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών να «αδειάζει» τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, καταλογίζοντας του πολιτικές ευθύνες για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων και το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε φθάσει.

Διαβάστε Επίσης: Μαθητές περικύκλωσαν την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας

Δεν είναι και μικρό το ρεζιλίκι για το νομό, που έχει γίνει είδηση σε όλα τα Πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ, όντας ο μοναδικός στην Ελλάδα που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα δωρεάν μεταφορά για τους μαθητές του. 

Συνάντηση Καμπόσου με μαθητές

Κατα την διάρκεια της συνάντησης που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Άργους ο Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε:

«Το πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο ο Τάσσος Χειβιδόπουλος έχει την ευθύνη, γιατί σε όλους τους υπόλοιπους Νόμους δεν υπήρχε πρόβλημα;
Ήξερε το πρόβλημα και δεν έδωσε λύση, με διαβεβαίωσε η κυρία Νικολάκου πως πήραν την υπόθεση από τα χέρια του Χειβιδόπουλου και μέχρι την Τρίτη τα ΚΤΕΛ θα αρχίσουν να εκτελούν τα δρομολόγια.

Αν και δεν έχει καμία αρμοδιότητα ο Δήμος δεν μπορούσα πάρα να επέμβω. Δυστυχώς η περιφερειακή ενότητα δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο μείζον ζήτημα».

Η απάντηση Χειβιδόπουλου σε Καμπόσο

 

Συνάντηση Καμπόσου με μαθητές