ΡεπορτάζΑρχείο

Νέα προβλήματα από τον κυκλώνα σε Ναύπλιο, Επίδαυρο, Σκαφιδάκι, Κιβέρι (Pics, Vid)

Σαρώνει την Αργολίδα ο κυκλώνας «Ζορμπάς», προκαλώντας πλημμυρικά φαινόμενα, υπερχειλίσεις χειμάρων, πτώσεις βράχων και δέντρων. Τα προβλήματα είναι ακόμα πιο έντονα σε παραθαλάσσιες περιοχές, όπως το Κιβέρι, η Νέα Κίος, οι Μύλοι, το Τολό κ.α.

Σοβαρότατο πρόβλημα αντιμετωπίζει το Άργος, όπου έσπασε ο Ξεριάς με αποτέλεσμα τεράστιες ποσότητες νερού να ξεχυθούν στην πόλη. ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ. Επίσης έχουν κλείσει όλες οι εισόδοι και εξόδοι της πόλης για λόγους ασφαλείας, αφού τα πλημμυρικά φαινόμενα λόγω της υπερχείλισης του ποταμού είναι έντονα. ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ.

Ναύπλιο

Πτώσεις βράχων είχαμε πριν λίγο στην ανηφόρα Αρβανιτιας και μπροστά από το τουνελ που ανεβαίνει στο ξενοδοχείο Nafplia Palace. Επίσης πλημμύρισε η Πλατεια Ψαρομαχαλα, ενώ αρκετά νερά έχουν μαζέψει και άλλοι κεντρικοί δρόμοι. 

Νέα προβλήματα στην Αργολίδα από τον ΖορμπάΠτώση βράχων μπροστά στο τούνελ για το Nafplia Palace

Νέα προβλήματα στην Αργολίδα από τον ΖορμπάΠτώση βράχων στην ανηφόρα Αρβανιτιάς

Νέα προβλήματα στην Αργολίδα από τον ΖορμπάΨαρομαχαλάς

Σκαφιδάκι – Κιβέρι

Προβλήματα και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Άργους – Μυκηνών, όπου φούσκωσε το ποτάμι στον δρόμο Σκαφιδακίου – Μύλων, ενώ ανάλογα προβλήματα εμφανίστηκαν και στην Αγία Άννα, κοντά στους Μύλους.

Επί ποδός ο Δήμος έσπευσε άμεσα με σκαπτικά μηχανήματα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.  

Νέα προβλήματα στην Αργολίδα από τον Ζορμπά
Δρόμος Μύλων – Σκαφιδακίου

Στο Κιβέρι το βίντεο που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί:

Νέα προβλήματα στην Αργολίδα από τον Ζορμπά
Προβλήματα και στην Αγία Άννα

Αρχαία Επίδαυρος

Προβλήματα και στην Αρχαία Επίδαυρο όπου έσπασε το ποτάμι στο Γιαλασι, ενώ στην disco Kαπάκι εκδηλώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα και έκλεισε ο δρόμος. Προσβάσιμος είναι μόνο ο πάνω δρόμος.

Δείτε την ροή της σφοδρής κακοκαιρίας στην Αργολίδα