ΚοινωνίαΑρχείο

Συγκινεί στα πρώτα της λόγια η μητέρα της 11χρονης από το Άργος (Vid)

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 11χρονης Στέλλας που έπεσε νεκρή από τα χέρια του ετεροθαλούς αδελφού της στο Άργος. Μπροστά στα μάτια της είδε το παιδί της να πέφτει νεκρό.

Η οικογενειακή τραγωδία που συνέβη την προηγούμενη Κυριακή, συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα. Ο ετεροθαλής αδελφός της την σκότωσε πυροβολώντας την στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η μητέρα της μικρής Στέλλας και μητριά του νεαρού δράστη, είναι η αναισθησιολόγος που είχε κρατήσει στη ζωή την Ασπασία Μπόγρη, όταν την πυροβόλησε ο ίδιος της ο πατέρας, τον Αύγουστο 2013.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» παρουσίασε την πρώτη ανάρτηση της τραγικής μητέρας, η οποία δημοσίευσε και δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Μία που δείχνει την μικρή και μία που είναι αγκαλιά με τον πατέρα της.

«Στελλίνι μου, ήσουν παιδί όπως έπρεπε, αλλά με εντυπωσίαζες με την ωριμότητά του ενηλίκου που επιδείκνυες στις ανάλογες στιγμές. Σε θαύμαζα κρυφά. Ήσουν οδηγός μου», έγραψε.

«Δεν μπόρεσα να σε προστατέψω μωρό μου. Εσύ με προστάτεψες ζωή μου» γράφει μεταξύ άλλων και συνεχίζει: «Στέλλα μου είσαι το παιδί που πάντα ήθελα στη ζωή μου».

Κάτω από ένα σχόλιο στη δεύτερη ανάρτηση  πρόσθεσε:

Τα πρώτα λόγια της μητέρας που πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον ετεροθαλή αδελφό της στο Άργος