ΡεπορτάζΑρχείο

Βρήκαν τον σκύλο που δάγκωσε την Ρωσίδα στην παραλία του Τολού

Με επέμβαση του Στέλιου Κυριακού έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (5/10) εντοπισμός και απομάκρυνση του αδέσποτου σκυλιού που είχε επιθετικές τάσεις στο Τολό. Το πρωί της ίδιας ημέρας είχε δαγκώσει Ρωσίδα τουρίστρια, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα.

Σκύλος δάγκωσε τουρίστρια στο Τολό
Ο σκύλος που δάγκωσε την Ρωσίδα

Ο πρόεδρος της τοπικής ενότητας Τολού Νίκος Μπικάκης δήλωσε: «Κατόπιν παρέμβασης του Δήμου και συγκεκριμένα με επέμβαση του Στέλιου Κυριακού, έγινε το απόγευμα εντοπισμός και απομάκρυνση του αδέσποτου σκυλιού που είχε επιθετικές τάσεις! Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά βεβαίως δεν πρόκειται να σταματήσει όσο υπάρχουν άνθρωποι που τα παρατούν στο δρόμο! Ο Δήμος εμβολιάζει, στειρώνει και παρέχει ιατρική περίθαλψη και στέγη μέχρι την ιαση των σκυλιών. Δεν έχει την δυνατότητα περισυλλογής και χρόνιας φύλαξης ή διαμονής!».

Σκύλος δάγκωσε τουρίστρια στο Τολό
Η τουρίστρια λίγη ώρα μετά το ατυχές περιστατικό

Σοκ στο Τολό: Σκύλος δάγκωσε τουρίστρια – Το δόντι του κόλλησε στο σώμα της!

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα στο Τολό είναι μεγάλο και μάλιστα στα μέσα Σεπτεμβρίου είχε καταγραφεί και άλλο περιστατικό, το οποίο δυστυχώς δεν είναι το μόνο.

Όπως σημειώνει στα social media ένας από τους παθόντες: 

«Μόλις δέχτηκα πολύ άγρια επίθεση από τη συμμορία των σκυλιών που είναι στην ψιλη. Περπάταγα στο κεντρικό δρόμο με την σκύλα μου από την Ψιλη και μας χυμηξαν από την αυλή ενός κλειστού μαγαζιού δίπλα στο καφέ της Πατριτσια. Τα ίδια σκυλιά που επιτέθηκαν σε κόσμο την άλλη φορά.

Έφτασαν πολύ κοντά να με δαγκωσουν και την σκύλα μου αλλά τους φώναξα τόσο πολύ που φύγαν.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΊΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΉ. Δεν γίνεται να θέλουμε να είμαστε τουριστικός προορισμός και να φοβάται να περπατήσει ο κόσμος μήπως και του την πέσουν σκυλιά. Να δωθει μια λύση στο πρόβλημα ΑΜΕΣΑ.

Και όχι, ΟΙ ΦΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ».