ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Πήρε το χρίσμα ο Νίκας από τη ΝΔ – Οι πρώτες του δηλώσεις

Πήρε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Νίκας, όπως είχαμε προαναγγείλει από το πρωί της Παρασκευής. Το επιβεβαιώνει και ο ίδιος με δηλώσεις του, και πλέον τυπική διαδικασία είναι η επίσημη ανακοίνωση την Δευτέρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κόρινθο. 

Με χθεσινό τηλεφώνημά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε σχετικά τον δήμαρχο Καλαμάτας, εκφράζοντας την στήριξή του στο πρόσωπο του, προκειμένου να διεκδικήσει την ηγεσία της Περιφέρειας.

Με δηλώσεις του στο messinialive.gr ο Παναγιώτης Νίκας χαρακτήρισε αναμενόμενη αυτή την εξέλιξη και δήλωσε πως θα κάνει έναν έντιμο αγώνα με επιχειρήματα, χωρίς ύβρεις, και μακριά από λάσπη και μαύρο χρήμα, αφήνοντας υπονοούμενα για πολιτικούς αντιπάλους του.

«Στόχος είναι η νίκη ακόμα και από την πρώτη Κυριακή», τόνισε ο εκλεκτός της Πειραιώς, ενώ επεσήμανε ότι εγγύηση σε αυτό είναι η μέχρι τώρα πορεία του, και όσα πετυχαίνει ως δήμαρχος.

Ο ίδιος εκτιμά πως έχει να ανέβει ένα βουνό για να φθάσει στον στόχο του και παρουσίασε ως όραμά του να αναπτυχθεί η Πελοπόννησος που «τώρα χειμάζει», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις Νίκα: