ΚοινωνίαΑρχείο

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τους τρεις 15χρονους που χάθηκαν στην Κυπαρισσία (Vid)

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το χθεσινό τροχαίο στην Κυπαρισσία, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία 15χρονα αγόρια, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα από τα παιδιά συγκρούστηκε με φορτηγό ιδιωτικής χρήσης που οδηγούσε 48χρονος.

Το τροχαίο συνέβη μετά από κοπάνα που αποφάσισαν να κάνουν το πρωί της Δευτέρας από το σχολείο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία αγόρια, μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας πήγαν την πρώτη ώρα στο σχολείο τους, όμως στο διάλειμμα έφυγαν, ο ένας από αυτούς πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και όλοι μαζί έφυγαν να πάνε βόλτα στα Φιλιατρά.

Στο ύψος της Τερψιθέας, το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε και έπεσε σε διερχόμενο φορτηγάκι. Από την πρόσκρουση καρφώθηκε σε τοιχίο που βρίσκεται δίπλα από τον δρόμο. Τα δύο παιδιά, ο Έλληνας και το αγόρι από τη Βουλγαρία πέθαναν ακαριαία, ενώ ο οδηγός, ο 15χρονος από την Αλβανία μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.

Οι περιγραφές της διοικήτριας του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και της προϊσταμένης των Εξωτερικών Ιατρείων στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι συγκλονιστικές.