ΕκδηλώσειςΑρχείο

Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα στην Ερμιονίδα

Με αφορμή τα 5 χρόνια ύπαρξης και πολιτιστικής προσφοράς της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης, διοργανώνονται ποικίλες και ενδιαφέρουσες δράσεις.

Η πρώτη παράσταση της σεζόν έχει τίτλο: «Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα» και θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Αrtίκι» στις 22 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με τον Αθηναϊκό θεατρικό θίασο «Μορφές Έκφρασης». Ανάμεσα στα άτομα του θεατρικού θιάσου και ο συντοπίτης Δημήτρης Σκούρτης.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στις 5.30 μμ και ρις στις 7.30 μμ.

Η παράσταση αφορά τα ελληνικά χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα σε ένα θεατρικό πάντρεμα που θα σας ξετρελάνει. 12 ηθοποιοί και τραγουδιστές και περίπου 30 χορευτές της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης είναι έτοιμοι να παρασύρουν μικρούς & μεγάλους σε ρυθμούς χριστουγεννιάτικους.

Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα από την Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης

Κάλαντα, δρώμενα, χοροί αλλά και μύθοι για τους τρομερούς καλικαντζάρους θα ξετυλιχτούν μπροστά μας για να μας μεταφέρουν σ’ έναν κόσμο σχεδόν παραμυθένιο πια, που όμως είναι ριζωμένος στην καρδιά μας. Ένα ελληνικό μιούζικαλ με ζωντανή μουσική: Γκάιντα, κλαρίνο, κιθάρα, φλογέρες, κρουστά, μεταλλόφωνα, ξυλόφωνα, χορό και φυσικά πολύ Χριστουγεννιάτικη αγάπη…

Σκηνοθεσία: Θωμάς Κινδύνης
Κείμενα: Ματίνα Τσιγκούνη
Χοροδιδάσκαλος – Επιμέλεια χορευτικής παρουσίασης: Κωστής Σκούρτης
Διοργάνωση: Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης

Είσοδος: 7 €

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 6978826680 & 6986699406