ΑθλητισμόςΑρχείο

Στην Αργολίδα για ρεβεγιόν πατερας και γιος Αποστολάκης

Πατέρας και γιος και οι συν αυτώ βρέθηκαν στην Αργολίδα για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Ανήμερα Χριστουγέννων κατά την επιστροφή τους θεάθηκαν να τρώνε στο Χάνι του Ανέστη στα Δερβενάκια με τον Στράτο να πειράζει, όπως πάντα κι ας έλεγε πως ο Μπορέλι ήταν το πειραχτήρι, τα μέλη της παρέας του.

Ο Κώστας διέκοπτε συχνά το φαγητό του προκειμένου να βγει έξω από την ταβέρνα για να απαντήσει στο κινητό του, ελπίζουμε να μην του μέτραγε τις μπουκιές ο Δώνης.

Παναθηναϊκός, Κώστας Αποστολάκης

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως η οικογένεια απολάμβανε το ταξίδι στην Αργολίδα, με την οποία ο Στράτος διατηρεί εδώ και δεκαετίες φιλικούς δεσμούς μέσω μιας οικογένειας επιχειρηματιών από το Άργος που δραστηριοποιείται πλέον στο Ναύπλιο. Πέρα από αυτό οι τακτικές επισκέψεις του Αποστολάκη στην Αργολίδα οφείλονται και στο γεγονός ότι η γυναίκα του είναι από την Πουλακίδα όπου και έχουν σπίτι, ενώ ο ίδιος έχει πολλές φορές θεαθεί να παίζει πρέφα στο καφενείο του χωριού!

Εξ άλλου το Ναύπλιο, ακόμα και το Άργος προσφέρονται για μια μονοήμερη εκδρομή, ειδικά όταν οι προπονητικές ανάγκες σε καλούν στα γήπεδα.