ΟικονομίαΑρχείο

Από Αργολίδα για Θεσσαλονίκη με το ΚΤΕΛ

Μία ιστορική απόφαση πάρθηκε χθες στην Τρίπολη, καθώς από τον Φεβρουάριο του 2019 τα ΚΤΕΛ της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκινούν καθημερινά δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη.

Το λεωφορείο θα παραλαμβάνει επιβάτες από όλους τους νομούς της Περιφέρειας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πολίτες της Πελοποννήσου να γνωρίσουν μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και αντίστροφα στους Θεσσαλονικείς να γνωρίσουν τις ομορφιές της Πελοποννήσου.

Σύσκεψη ΚΤΕΛ Τρίπολη

Σύσκεψη ΚΤΕΛ Τρίπολη

Αυτό αποφασίστηκε στην σύσκεψη των προεδρείων και των στελεχών των ΚΤΕΛ Α.Ε. που έγινε την Πέμπτη στην Τρίπολη, στα γραφεία των εγκαταστάσεων των ΚΤΕΛ Αρκαδίας.

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν οι Πρόεδροι των ΚΤΕΛ Α.Ε. Νομού Αργολίδος Αργύρης Μαρούσης, Νομού Αρκαδίας Νίκος Κουτσόγιωργας, Νομού Κορινθίας Νότης Μάρκελος, Νομού Λακωνίας Δαμιανός Σταθάκος και Νομού Μεσσηνίας Νικήτας Μπούρας.

Σύσκεψη ΚΤΕΛ Τρίπολη

Σύσκεψη ΚΤΕΛ Τρίπολη

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και η λήψη αποφάσεων για την από κοινού εκμετάλλευση της γραμμής της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Θεσσαλονίκης με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την επίτευξη του στόχου της καλύτερης πληρότητας των λεωφορείων.

Μετά από διαλογική συζήτηση επήλθε συμφωνία για την καθημερινή δρομολόγηση λεωφορείων με προορισμό την συμπρωτεύουσα. Η έναρξη των δρομολογίων από Πελοπόννησο προς Θεσσαλονίκη, όπως προείπαμε θα ξεκινήσει στις αρχές του ερχόμενου Φεβρουαρίου, ενώ άμεσα θα ενημερωθεί το επιβατικό κοινό για τις ώρες των δρομολογίων.

Σύσκεψη ΚΤΕΛ Τρίπολη

Σύσκεψη ΚΤΕΛ Τρίπολη

Σύσκεψη ΚΤΕΛ Τρίπολη