ΡεπορτάζΑρχείο

Πώς βρέθηκαν νεκροί ο αστυνομικός με τη φίλη του στο Πορτοχέλι

O θάνατος του 34χρονου αστυνομικού και της 23χρονης κοπέλας στο Πορτοχέλι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, όπως προκύπτει από την μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή.

Φυσικά, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους. 

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι γονείς της κοπέλας που ανησυχούσαν, γιατί η κόρη τους είχε να δώσει σημεία ζωής από προχθές (Τρίτη 8 Ιανουαρίου), πήγαν σε Αστυνομικό Τμήμα της Αργολίδας, όπου υπηρετούσε, μάλιστα, o 34χρονος και δήλωσαν την εξαφάνισή της. 

Οι συνάδερφοί του αστυνομικοί, που γνώριζαν ότι ο συνάδελφός τους ήταν φίλος με τη νεαρή γυναίκα, πήγαν στο σπίτι που διέμενε και όταν μπήκαν μέσα είδαν το ζευγάρι να είναι νεκρό. Πληροφορίες λένε ότι τα δύο πτώματα βρέθηκαν στο μπάνιο του σπιτιού.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε μετατεθεί από την Αθήνα στην περιοχή για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής ευρήματα δε φαίνεται να συνδέεται αυτό, με τους δύο θανάτους. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι κάποια αντικείμενα που βρέθηκαν δίπλα στον αστυνομικό, στο σπίτι που ξεψύχησε, “δείχνουν” τα αίτια του θανάτου.