ΡεπορτάζΑρχείο

Η χλιδάτη βίλα που έμενε ο αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός με τη φίλη του (Vid)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαλεύκανση του θανάτου του 34χρονου αστυνομικού και της 23χρονης φίλης του, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι που διέμενε ο ένστολος στην περιοχή Βερβερόντα, κοντά στο Πορτοχέλι.

Μία πολυτελής βίλα που του είχε παραχωρηθεί από τον ιδιοκτήτη της για ορισμένο χρονικό διάστημα, πιθανώς και με το σκεπτικό ότι λόγω επαγγέλματος θα κρατά ασφαλή τον χώρο.

ΑΡΘΡΟ: Οι στρουθοκαμηλισμός της αστυνομίας για το θάνατο του αστυνομικού στο Πορτοχέλι

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι γονείς της κοπέλας, που ανησυχούσαν διότι η κόρη τους δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους  από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, κατευθύνθηκαν στο  Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας όπου υπηρετούσε ο αστυνομικός και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, παρατίθεται και ένα ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του 35χρονου, λίγες ώρες πριν το μοιραίο.

Οι συνάδελφοι του αστυνομικού γνωρίζοντας ότι ο 34χρονος είχε σχέση με τη νεαρή, μετέβησαν στο σπίτι που διέμενε και όταν μπήκαν αντίκρισαν το ζευγάρι νεκρό.

Στο σπίτι κλήθηκε ο ιατροδικαστής ο οποίος υποστηρίζει ότι μάλλον ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιορίσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.