ΚοινωνίαΑρχείο

Παράνομα παρκαρισμένος ο Νίκας στο Ναύπλιο!

Ότι το παράνομο παρκάρισμα οργιάζει στο Ναύπλιο είναι γεγονός. Όταν όμως αυτό γίνεται από αιρετούς που μάλιστα ζητούν και τη ψήφο των συμπολιτών μας, το θέμα αποκτά άλλη διάσταση.

Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, ανήκει στον δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα που το σαββατοκύριακο περιόδευσε στην Αργολίδα.

Κάποιος Καλαματιανός που έτυχε και αυτός να βρίσκεται εκείνη τη μέρα στο Ναύπλιο αναγνώρισε και φωτογράφισε το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο του δημάρχου, που ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός…

Παράνομα παρκαρισμένος ο Νίκας στο Ναύπλιο

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr:

«Ότι μπορεί να πετύχεις Καλαματιανούς “στη μέση του πουθενά” ανά πάσα στιγμή είναι γνωστό, έτσι, λοιπόν, κάποιοι Καλαματιανοί βρέθηκαν την Κυριακή στο Ναύπλιο.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, που επίσης βρισκόταν στο Ναύπλιο στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, προφανώς δε θα περίμενε κάποιοι συνδημότες να είναι εκεί και να εντοπίσουν το αυτοκίνητό του, που ήταν παρκαρισμένο σε πλακόστρωτο, όπου, όπως είπαν, απαγορεύεται το παρκάρισμα.

Δήμαρχε, προσοχή, γιατί παντού υπάρχουν μάτια…»