ΨυχαγωγίαΑρχείο

Ηλιάνα Ηλία. Η Ναυπλιώτισσα ερμηνεύτρια που θα μας απασχολήσει

Η 25χρονη Ηλιάνα από το Ναύπλιο αγάπησε το τραγούδι από τα 15 της και χωρίς να χάσει χρόνο πολύ γρήγορα πραγματοποίησε τις πρώτες της εμφανίσεις.

Ηλιάνα Ηλία

Με 12 χρόνια σπουδές στο κλασικό μπαλέτο και μαθήματα φωνητικής με το διακεκριμένο καθηγητή τραγουδιού και λυρικό Βασίλειο Δενάχη Κωστόπουλο. Η νεαρή  τραγουδίστρια διαπρέπει στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι.

Η Ηλιάνα συμμετείχε πέρσι και στο Star Academy, με μια ξεχωριστή εκτέλεση, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Μακριά μου να φύγεις” της Ελένης Βιτάλη:

Το ταλέντο της ήδη έχει γίνει γνωστό από επιχειρηματίες μουσικών σκηνών και  νυχτερινών κέντρων που την επιλέγουν στα σχήματα τους. Στο βιογραφικό της έχει προσθέσει συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού και έχει κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ηλιάνα Ηλία

Η Ηλιάνα έχει σπουδάσει επίσης στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης, μάλιστα κατά την διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις σε μουσικά στέκια της περιοχής.

Ηλιάνα Ηλία

Η εξαιρετική τραγουδίστρια διακρίνεται για την ιδιαίτερη φωνή της, την κίνηση της και αναμφισβήτητα για την εμφάνιση της.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική και την γυμναστική.

Ηλιάνα Ηλία

Αυτή την περίοδο ερμηνεύει λαϊκές επιτυχίες στο Νυχτερινό Κέντρο Μαύρα Μεσάνυχτα στην Καλαμάτα.