ΠολιτικήΑρχείο

Φουρνιά νεοδημοκρατών στον Χειβιδόπουλο

Αμύνεται βάζοντας νεοδημοκράτες στο ψηφοδέλτιό του ο Τάσσος Χειβιδόπουλος, μιας και ο Δημήτρης Καμπόσος παρουσιάσε σωρεία νεοδημοκρατών στη κοπή της πίτας του, όπως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας κ.α.

Οι τέσσερις στους επτά υποψήφιους που ανακοίνωσε σήμερα προέρχονται από τον κεντροδεξιό χώρο, συμμετέχοντας ή υποστηρίζοντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Θεοδοσίου Ρουμελιώτη ο οποίος είναι εκλεγμένο μέλος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στον Δήμο Άργους – Μυκηνών. Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στο βιογραφικό του υποψηφίου:

«Από το 1998 είναι ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της ΔΑΚΕ Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, στην οποία έχει διατελέσει και γενικός γραμματέας.

Από το 2004 έως το 2007 ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του υπουργού δικαιοσύνης κ. Αναστάση Παπαληγούρα.

Από το 2014 έως και σήμερα είναι εκλεγμένος στο Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου, στο οποίο κατέχει την θέση του γενικού γραμματέα.

Το 2018 εκλέχτηκε μέλος στην ΔΗΜ. Τ. Ο. Νέας Δημοκρατίας Άργους – Μυκηνών».

Στο Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους – Μυκηνών είναι και ο Δημήτρης Λειβαδίτης, ενώ υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας είναι και άλλοι δύο από τους υποψήφιους που ανακοινώθηκαν σήμερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.