ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Επίθεση Νίκα κατά Τατούλη από την Αρκαδία – Ενωτικός ο Μεϊμαράκης (Vid)

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, παρευρέθηκε την Παρασκευή 1 Μαρτίου, στη μεγαλοπρεπή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, με επίσημους προσκεκλημένους τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Β. Μεΐμαράκη, καθώς και την Κ. Μάρκου.

Ο Παναγιώτης Νίκας κατά την ομιλία του ζήτησε από τους Αρκάδες να συμπορευτούν μαζί του για την ανατροπή του νοσηρού, όπως σημείωσε, πολιτικού κλίματος που έχει επιβάλλει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο. Ζήτησε, επίσης, αγωνιστικότητα και ενότητα για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πελοπόννησος (φτώχεια, εγκατάλειψη, ανεργία), προβλήματα στα οποία η Αρκαδία και ειδικότερα η Τρίπολη κατέχουν την αρνητική πρωτιά.

Εκδήλωση ΝΟΔΕ Αρκαδίας

Στην κεντρική του ομιλία, στην κατάμεστη και γεμάτη ενθουσιασμό, αίθουσα, ο Ευάγγελος Μειμαράκης φάνηκε σίγουρος για τις νίκες τις Ν.Δ., ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα αποτελέσματα στους παρόντες Γιάννη Σμυρνιώτη (υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης) και Παναγιώτη Νίκα (υποψήφιος περιφερειάρχης).

Τέλος, κάλεσε τους πάντες, να εργαστούν δυναμικά για το κόμμα, να αφήσουν πίσω τυχόν πικρίες, τριβές και στενοχώριες και να προσπαθήσουν για το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα, σ’ όλες τις κάλπες που θα στηθούν τους προσεχείς μήνες.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις Μεϊμαράκη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης: