ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Στήριξη Καμπόσου σε Γεωργόπουλο

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου η πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωση και παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της Δυνατής Ερμιονίδας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο επικεφαλής της Δυνατής Ερμιονίδας και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος, αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του συνδυασμού του οποίου ηγείται, στους στόχους της παράταξης για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, στο πρόγραμμα ανάπτυξης του Δήμου Ερμιονίδας για την επομένη τετραετία και εξυγίανσης των υπηρεσιών του. Στην συνέχεια παρουσίασε τους πρώτους 25 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, για τις δημοτικές ενότητες Κρανιδίου και Ερμιόνης.

Πάνω από 550 πολίτες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές.

Οι παρουσιαζόμενοι υποψήφιοι σύμβουλοι, έλαβαν τον λόγο και αφού απήυθυναν προσωπικό χαιρετισμό. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Τζανής Αναστάσιος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γανώσης Αναστάσιος και ο πολιτευτής Αργολίδας Γεώργας Αναστάσιος.

Γραπτό μήνυμα υποστήριξης προς τον Γιάννη Γεωργόπουλο και τη Δυνατή Ερμιονίδα απέστειλε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κάμποσος, το οποίο αναγνώστηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.