ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Με μηνύσεις απαντά η Ντέπυ Δαμασκηνού

Αποκλειστική δήλωση στο anagnostis.org έκανε η δικηγόρος του μέλους του ΔΣ του Νομικού Προσώπου του δήμου Άργους – Μυκηνών για το θέμα που έχει προκύψει από το πρωί της Πέμπτης. 

Η πληρεξούσια δικηγόρος Βασιλική Αχριάνη, δηλώνει:

«Πρόκειται για μία αυστηρά προσωπική υπόθεση της εντολίδας μου κας Δαμασκηνού με πρόσωπο με το οποίο κατά το παρελθόν διατηρούσε στενή προσωπική σχέση.

Έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και είμαστε βέβαιοι ότι η αλήθεια σύντομα θα λάμψει.

Κατόπιν εντολής της θα υποβληθούν άμεσα μηνύσεις. Τέλος, οιαδήποτε άλλη διάσταση δίνεται στην υπόθεση είναι το ελάχιστο ατυχής. 

Ναύπλιον, 6-3-2019
Η πληρεξούσια δικηγόρος
Βασιλική Αχριάνη

Το πρωί, ο δήμος Άργους Μυκηνών είχε τοποθετηθεί, ανακοινώνοντας ότι  αναστέλλονται οι αρμοδιότητες μέλους του διοικητικού συμβουλίου νομικού του προσώπου.

Όπως σημειώνει η ίδια στα social media: «Επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι θα ήθελα να ενημερώσω τις φίλες και τους φίλους μου, ότι από χθες βιώνω ένα Γολγοθά, με υπαίτιο έναν άνθρωπο με τον οποίο κατά το πρόσφατο παρελθόν διατηρούσα σχέση και τον είχα βάλει στο σπίτι μου. Ο άνθρωπος αυτός , με εκδικητικό μίσος, προσπάθησε να δώσει άλλη διάσταση σε μια μεταξύ μας, από το παρελθόν, οικονομική διαφορά. Η πλεκτάνη που προσπάθησε να μου στήσει, βοηθούμενος πιστεύω και από τρίτους, που με βεβαιότητα θα αποκαλυφθούν σύντομα, είμαι σίγουρη ότι θα καταρρεύσει ενώπιον των Δικαστηρίων. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη στην οποία θα οδηγηθούν όσοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν αυτή την υπόθεση. Και να θυμίσω μια παροιμία ‘’όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα…»