ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τέσσερις ακόμα υποψήφιοι με Αναγνωσταρά

Συνεχίζει να ανακοινώνει μεμονομένα υποψηφιότητες ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, που σε πρώτη φάση έχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο για να παραμένει στην επικαιρότητα. Οι τέσσερις τελευταίοι που ανακοινώθηκαν είναι οι Αναστάσιος Δρούγκας, Μαριλένα Πουρούλα, Νίκος Νεοφώτιστος και Νίκος Φελέκουρας.

Οι τέσσερις τους αυτοσυστήνονται ως εξής:

Αναστάσιος Δρούγκας

«Ονομάζομαι Δρούγκας Αναστάσιος του Κωνσταντίνου, είμαι 27 ετών και υπηρετώ στην ελληνική αστυνομία. Γεννήθηκα στο Μάνεση, όπου και κατοικώ με την οικογένειά μου. Σας ανακοινώνω ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μάνεση με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, ο οποίος έχει αποδείξει ότι κατέχει και τις γνώσεις και τα προσόντα να προσφέρει στο Δήμο μας. Επιδίωξη μου είναι να εργαστώ ακούραστα και υπεύθυνα για την ανάπτυξη, αναβάθμιση και ασφάλειας της κοινότητας. Στόχος μου είναι ακόμα, να αξιοποιηθούν τα προνόμια του τόπου μας, αλλά κυρίως να  επιλυθούν τόσο τα χρόνια όσο και τα καθημερινά προβλήματα, για τα οποία η υπάρχουσα δημοτική αρχή έμεινε άπραγη και αδιάφορη. Δουλεύοντας πάντα με διαφάνεια, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, με βάση πάντα το δημοκρατικό διάλογο και την αρμονική συνεργασία (αρχές για τις οποίες έχω ορκιστεί και υπηρετώ στην εργασία μου) και παίρνοντας δύναμη από την αγάπη που έχω για τον τόπο μου, πιστεύω ότι με την εμπιστοσύνη σας θα μπορέσω να αλλάξω προς το καλύτερο την κοινότητα μας!»

Μαριλένα Πουρούλα

«Ονομάζομαι Πουρούλα Μαριλένα του Γεωργίου και της Παρασκευής. Γεννήθηκα το 1992. Έχω σπουδάσει μαιευτική και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια – συνέδρια στη μαιευτική – γυναικολογία  Επαγγελματικά απασχολούμαι στην ιδιωτική μας επιχείρηση (πρατήριο υγρών καυσίμων).

Με γνώμονα την ανάγκη για μια νέα δημοτική αρχή η οποία θα κάνει έργα προς όφελος των δημοτών, αποδέχθηκα την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για συμμετοχή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές».

Νίκος Νεοφώτιστος

«Ονομάζομαι Νίκος Νεοφώτιστος και είμαι κάτοικος Ναυπλίου. Γεννήθηκα το 1991 Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία Σαμπαριώτη με την οποία έχουμε αποκτήσει και ένα παιδί. Είναι ξεκάθαρο ότι τα τελευταία χρόνια η σημερινή δημοτική αρχή έχει δείξει ότι δεν μπορεί να λύσει βασικά προβλήματα των δημοτών. Αρκείται σε πολυδάπανες εκδηλώσεις και δεν κάνει κανένα έργο. Η καθαριότητα , το παραμελημένο οδικό δίκτυο, οι σχολικές μονάδες που ναι μεν ακούσαμε υποσχέσεις ότι θα γίνουν αλλά δεν έγιναν ποτέ είναι μερικά από τα προβλήματα που ταλανίζουν τόσο το Ναύπλιο όσο και τον ευρύτερο Δήμο Ναυπλιέων.

Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Αναγνωσταρά αποτελεί την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Είναι ο άνθρωπος των έργων και το έχει αποδείξει κατά την θητεία του. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τη πρόταση του να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές για την Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου αφού ο εξαίρετος χαρακτήρας του και η εμπιστοσύνη που του έχω ότι θα δώσει πολλά στον Δήμο μας αποτελούν την εγγύηση της υποψηφιότητα του».

Νίκος Φελέκουρας

Ονομάζομαι Νικόλαος Φελέκουρας. Στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία έχω υπηρετήσει σε διάφορες σημαντικές θέσεις στον ασφαλιστικό αλλά και στον τραπεζικό τομέα. Έχοντας πολύ καλή γνώση του τραπεζικού τομέα και της λειτουργίας μιας τράπεζας και ιδιαίτερα του τομέα δανείων, οργάνωσης, τραπεζικών μελετών καθώς επίσης έχοντας άριστη ικανότητα διαγνώσεως και αξιολογήσεως των κινδύνων πιστώσεως, αγοράς, επιτοκίων και επιχειρηματικού κλάδου, εξειδικεύομαι στη παρουσίαση επιχειρηματικών σχεδίων – διαπραγματεύσεων και στην διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

Έχοντας επίγνωση των αναπτυξιακών αναγκών όσον αφορά σημαντικά έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος μας καθώς επίσης και της εμπιστοσύνης που μου έχουν δείξει οι συνδημότες μου (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ασίνης 2004-2012 1ος σε σταυρούς προτίμησης) αποδέχθηκα την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του.