ΠολιτικήΑρχείο

Η Μεγαλοοικονόμου …στέλνει την Βούλτεψη στην Επίδαυρο!

Με τη Σοφία Βούλτεψη τα έβαλε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και από το βήμα της Βουλής την προέτρεψε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο.

«Άκουσα την βουλτεψιάδα, σας συμβουλεύω κυρία Βούλτεψη να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο. Έχετε ταλέντο, κόντεψα να κλάψω από αυτά που είπατε», είπε, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τον προεδρεύοντα Γιώργο Λαμπρούλη που της συνέστησε να είναι περισσότερο προσεχτική στις εκφράσεις της.

«Πρέπει να πάει στην Επίδαυρο να παίξει. Και ακόμα και το εθνικό θέατρο την περιμένει», συνέχισε η κ. Μεγαλοοικονόμου, αρνούμενη να ανακαλέσει.

Νωρίτερα η βουλευτής της ΝΔ είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι «είχε μαράζι να κάνει τον Ζόραν Ζέεφ πρωτοξάδερφο του Μεγαλέξανδρου».

Ταυτόχρονα, η Σ. Βούλτεψη ειρωνεύτηκε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα της Ελενας Κουντουρά, λέγοντάς τους: «Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κ. Κουντουρά στις περιφέρειές σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα τα δίνετε όλα για τους ξενιστές. Οι ξενιστές είναι οι οργανισμοί φυτικοί ή ζωικοί στο εσωτερικό του οποίου ζει ένας άλλος οργανισμός που τρέφεται από αυτόν. Η επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους που ήρθαν και σας στήριξαν για συμφωνία Πρεσπών», εξήγησε η Σοφία Βούλτεψη.