ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Οκτάδα υποψηφίων με Κωστούρο

Συνεχίζει αδιάκοπα τις ανακοινώσεις υποψηφίων για τον Δήμο Ναυπλιέων η παράταξη Κωστούρου, με τους τελευταίους οκτώ που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα να είναι οι Αναστάσιος Κουγιάς, Σταύρος Μπρέανος, Γιάννης Τρίγκας, Λίνα Κατσαλούλη, Σοφία Ουλή, Βασίλης Πάτσιος, Γιάννης Μακρής και Άρης Δάναινας.

Οι υποψήφιοι μας αυτοσυστήνονται ως εξής:

Αναστάσιος Κουγιάς

«Συνδημότισσες-Συνδημότες

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων. Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2016. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου από το Πανεπιστήμιο Πατρών διαμένω μόνιμα στο Τολό Αργολίδας όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον κλάδο του τουρισμού στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Το 2015 εξελέγην Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, Ασχολουμένων με τον Τουρισμό. Το 2017 επανεξελέγην στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού και ανέλαβα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα, θέση την οποία κατέχω έως σήμερα. Τον Ιούνιο του 2018 εξελέγην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού, θέση που επίσης κατέχω έως σήμερα.

Είναι κάποιες στιγμές στην ζωή σου που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να απαντήσεις στα ερωτήματα των Συνδημοτών σου.

Μπορείς να  παραμείνεις κριτής όλων από την ασφάλεια του σπιτιού σου ή να γίνεις Ενεργός Πολίτης? Γι’ αυτόν τον λόγο αποδέχθηκα με τιμή την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων και επικεφαλής του Συνδυασμού “Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα” Δημήτρη  Κωστούρου και επέλεξα να είμαι Ενεργός Πολίτης και να διεκδικήσω το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τολού.

Ζήτω την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας για να γίνουν οι επιθυμίες της Νέας Γενιάς πραγματικότητα, για να αποκτήσουν τα προβλήματα λύσεις και η ανάπτυξη να γίνει καθημερινή πράξη,  ώστε να αναδείξουμε το Τολό στους κορυφαίους και πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς διεθνώς. Γιατί αυτό αρμόζει στην Ιστορία και στην ιδιαίτερη Ομορφιά του Τόπου μας.

Γιατί εδώ δεν υπάρχουν υποσχέσεις πάρα μόνο δεσμεύσεις!»

Σταύρος Μπρεάνος

«Ονομάζομαι Σταύρος Μπρέανος του Λάμπρου και είμαι 39 ετών.

Αποφάσισα να συμμετέχω με τον Δημήτρη Κωστούρο και τον συνδυασμό ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ στις εκλογές του Μαΐου για να μπορέσω και γω να τον βοηθήσω, ώστε να συνεχίσει το έργο το οποίο επιτελεί στον Δήμο Ναυπλιέων και κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο.

Μπήκα το έτος 1998 μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων  στη Σχολή Αστυφυλακών.  Φοίτησα σε διάφορα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις της  Σχολής  Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας και το έτος 2011  μέσω  εξετάσεων, πέτυχα να προαχθώ στο Βαθμό του Αρχιφύλακα  . Υπηρετώ στο Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου με το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. 

Είμαι έγγαμος με την κοινωνιολόγο  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλική .

Έχουμε δύο παιδιά . Τον Παναγιώτη  ηλικίας οκτώ (9) και την Ευσταθία –Ευαγγελία  τεσσάρων(4) ετών.

Είμαι Μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αργολίδας και εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ)».

Γιάννης Τρίγκας

«Ονομάζομαι Γιάννης Τρίγκας και για μια ακόμα φορά αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο στη Τ.Κ. Αγίου Αδριανού.

Ο λόγος που με οδήγησε να αποδεχτώ την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου είναι ότι δεν έχει απλά όραμα αλλά έχει κάνει έργο και θέλω να συμβάλω κι εγώ με όποιες δυνάμεις διαθέτω προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία που έχει χαράξει».

Λίνα Κατσαλούλη

«Συνεχίζω να είμαι δίπλα στο Δήμαρχο μας Δημήτρη Κωστούρο και θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η αγάπη για τον τόπο μου και η θέληση του Δημήτρη Κωστούρου για περαιτέρω ανάπτυξη είναι το κίνητρο που δηλώνω μάχιμη και διεκδικώ την ψήφο σας.

Όλοι μαζί μπορούμε να ζούμε και να δημιουργούμε για την επόμενη μέρα».

Σοφία Ουλή

«Η Επόμενη Μέρα με τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Κωστούρο έχει δείξει ότι μπορεί και στέκεται σε δύσκολους καιρούς μπροστά για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Με αστείρευτη την αγάπη μου για τον τόπο που ζούμε και δημιουργούμε και μεγάλη εκτίμηση στον Δημήτρη Κωστούρο και σε όλη την ομάδα του, μπαίνω και εγώ σε αυτή και θα είμαι υποψήφια μαζί του για να πάμε ακόμα πιο ψηλά σε όλα».

Βασίλης Πάτσιος

«Ονομάζομαι Βασίλης Πάτσιος, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ γιατί πιστεύω ακράδαντα πως ο επικεφαλής του συνδυασμού και Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει ως στόχο την εκτόξευση του Δήμου μας και το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Ελπίζω και γω να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση μαζί με την ‘’οικογένεια’’ του συνδυασμού που έχω την τιμή να είμαι μέλος».

Γιάννης Μακρής

«Αναπλιώτες, Αναπλιώτισσες,
συμπολίτες μου αγαπημένοι,

το σαράκι της προσφοράς και της αγάπης μου για τ΄ Αναπλάκι μας καθώς και η πρόσκληση-πρόκληση του Δημήτρη δεν με άφησαν, τελικά, αδιάφορο για την συμμετοχή μου και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θέλω να πιστεύω ότι η μέχρι σήμερα παρουσία μου στα κοινά τίμησε με αξιοπρέπεια την προτίμησή σας στο πρόσωπό μου.

Έτσι, λοιπόν, σας ανακοινώνω ότι θα συμπορευθώ στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου΄΄ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ΄΄ και για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο).

Όσο βαρύς κι αν είναι ο σταυρός που θα χαράξετε μπροστά από το όνομά μου, αξίζει να τον αντέξω γι αυτήν την Περιούσια Πόλη, τ΄ Ανάπλι μας… γιατί αξίζει να υπηρετήσουμε όλοι μια καλύτερη “ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”».

Άρης Δάναινας

«Θέλω και γω με την σειρά μου να σας καταθέσω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ του Δημήτρη Κωστούρου, ενός ανθρώπου που έχει αφήσει το στίγμα του στην ανάπτυξη της πόλης του Ναυπλίου και όλου του Δήμου γενικότερα.

Ο Δήμος μας βρίσκεται πολύ ψηλά στο μυαλό και πολύ βαθιά στη καρδιά όλων μας. Αυτό έχει επιτευχθεί με την δουλειά, το μεράκι και τις οδηγίες του Δημάρχου μας του Δημήτρη Κωστούρου και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποδέχτηκα την άκρως τιμητική πρόταση να είμαι και εγώ υποψήφιος μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης.

Η Επόμενη Μέρα του δήμου μας θα συνεχίσει να έχει την ανοδική πορεία που έχει μέχρι τώρα».