ΑθλητισμόςΑρχείο

Ένας αγώνας που ενώνει τα δυο αρχαία θέατρα της Επιδαύρου

Όλοι δίνουν ραντεβού στην Επίδαυρο την Κυριακή 5 Μαΐου, για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στον «ΕΠΙΔΑΥΡΙΟ ΔΡΟΜΟ», που ενώνει το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου με το Μεγάλο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, μέσα από ιστορική διαδρομή πολιτισμού και αθλητισμού!

Στον «ΕΠΙΔΑΥΡΙΟ ΔΡΟΜΟ» μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου που τους αρέσουν οι «μοναδικοί» αγώνες στο είδος τους. Η διαδρομή ενώνει δύο από τα πλέον σημαντικά πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία, όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά όλης της Ελλάδος. Μια ιστορική κληρονομιά για όλο τον κόσμο, που πλαισιώνεται από το φυσικό κάλος μιας περιοχής που βρίσκεται μια ανάσα από την πρωτεύουσα Αθήνα και πολύ κοντά σε πολλά άλλα μέρη ιδιαίτερης ομορφιάς και ιστορικής σημασίας. 15 χιλιόμετρα, δίπλα στη θάλασσα και μέσα σε πλούσια βλάστηση. Μια ενδιαφέρουσα διαδρομή που οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν. Οι κατηγορίες είναι πολλές και απευθύνονται σε όλους. Το μόνο που πρέπει να υπάρχει είναι όρεξη για άθληση και καλή διάθεση. Εκτός από τα 15 χιλιόμετρα μπορούν να περπατήσουν 7 χλμ ή να τρέξουν 5 χλμ.

Επιπλέον θα υπάρχουν κατηγορίες για μαθητές δημοτικού σχολείου, γυμνασίου και λυκείου.

Αγωνίσματα – Διαδρομές
Τρέξιμο, ενηλίκων: 5 χλμ. και 15 χλμ.
Τρέξιμο, παιδικό: 300μ. / 600μ. / 800μ. / 1 χλμ.
Περπάτημα: 7 χλμ. και 15 χλμ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.why-n.gr έως την 1 Μαΐου.

Στην ίδια ιστοσελίδα θα βρείτε τα πάντα σχετικά με τον αγώνα, χάρτες, video και φωτογραφίες από τις διαδρομές, οδηγίες για τους θεατές, καθώς και τουριστικές πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή.