ΡεπορτάζΑρχείο

Έκλεισαν τον δρόμο Δρεπάνου – Τολού για να διαμαρτυρηθούν για τις γούβες (Pics, Vid)

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ο τουριστικός δρόμος που οδηγεί από το Δρέπανο στο Τολό, σύμφωνα με περίοικους. Όπως καταγγέλεται πολλά αυτοκίνητα έχουν σπάσει ζάντες και έχουν προκληθεί ουκ ολίγα ατυχήματα, λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το οδόστρωμα σε αρκετά σημεία.

Την Δευτέρα 15 Απριλίου ομάδα περίπου 20 κατοίκων της περιοχής έκλεισε συμβολικά τον δρόμο για περίπου 2 ώρες, από τις 9:00 μέχρι τις 11:00 το πρωί. Ο λόγος του αποκλεισμού, σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν να διαμαρτυρηθούν για τις πολλές λακκούβες που υπάρχουν κατά μήκος του δρόμου, ζητώντας να επιληφθεί ο Δήμος για να επουλώσει το οδόστρωμα, εν όψει και της θερινής τουριστικής περιόδου.

 

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δρόμος που φθάνει μέχρι το Καστράκι, συνδέει δύο παραλιακά θέρετρα του Ναυπλίου, που υποδέχονται μεγάλο αριθμό επισκεπτών τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι οδηγοί που διέρχονται από τον κει καταγγέλουν πως υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία, ιδίως οι κάτοικοι που διατηρούν σπίτια εκεί και που υποχρεώνονται σε καθημερινή διέλευση.

Δείτε κάποιες εικόνες που δείχνουν σε τι κατάσταση βρίσκεται το οδόστρωμα:

Λακκούβες στον δρόμο Δρεπάνου - Τολού

Λακκούβες στον δρόμο Δρεπάνου - Τολού

Λακκούβες στον δρόμο Δρεπάνου - Τολού

Λακκούβες στον δρόμο Δρεπάνου - Τολού