ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Γιατί ζητά την ψήφο μας ο Γιάννης Σαρρής (Vid)

Ο Γιάννης Σαρρής έχοντας δώσει δείγματα γραφής τόσο ως εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, όσο και ως μέλος της οικονομικής επιτροπής Πελοποννήσου και συντονιστής έργων και αποτελεσματικότητας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, είναι και πάλι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη.

Αρχιτέκτονας Μηχανικός, με καταγωγή από την Επίδαυρο, στη συνέντευξή του κληθείς να μιλήσει για τον εαυτό του και για το λόγο που επιζητά την ψήφο των Πελοποννησίων τονίζει: «ο Σαρρής είναι ένας άνθρωπος που η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια είναι πάρα πολύ συγκεκριμένη και είναι εγγύηση για το μέλλον. Μέσα από σκληρή δουλειά πετυχαίνω πάντα το στόχο μου. Πρέπει ο Πελοποννήσιος πολίτης να επιλέξει το συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη γιατί πρέπει να ολοκληρωθούν τα σημαντικά έργα που έχουν ξεκινήσει».

Στη συνέντευξή του ο κος Σαρρής, χαρακτηρίζει ευφυή πολιτικό τον Πέτρο Τατούλη, ενώ ισχυρίζεται ότι όσα υποστηρίζει ο αντίπαλος υποψήφιος Π. Νίκας καταρρίπτονται από τους πολίτες της Πελοποννήσου.

Αναφέρεται στα έργα που έχουν γίνει στην Αργολίδα και νοιώθει ικανοποιημένος από την ενασχόλησή του με την περιφέρεια, υποστηρίζοντας ότι δούλεψε σκληρά σε ότι του ανατέθηκε και το διεκπεραίωσε επιτυχώς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: