ΚοινωνίαΑρχείο

Αίγιο: «Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος», λέει η γυναίκα που το μωρό της βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια

Η γυναίκα που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό προχθές το πρωί μέσα σε σακούλα και δίπλα από κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ταυτοποίηση έγινε έπειτα από εξέταση DNA.

Η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες.

Η 35χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους μιλώντας στην τηλεόραση του Star, επιμένει ότι δεν πέταξε το βρέφος της: «Όχι (δεν το πέταξα). Το είπα και στην αστυνομία. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος».

Η 35χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά και ανέφερε ότι στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Πάντως η ίδια η μητέρα στο προφίλ της στο facebook κατά διαστήματα ανέβαζε και φωτογραφίες με μωρά! Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης.