ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ντίνα Καραγιάννη: Το όραμα για την Αργολίδα και την Πελοπόννησο

Είναι εφικτή η επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με περισσότερη ευημερία για όλους; Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη πιστεύει ότι αυτός ο στόχος είναι εφικτός. 

Η Ντίνα Καραγιάννη είναι μία στοργική μητέρα και ελεύθερη επαγγελματίας με «καθαρό» όνομα στην αγορά. Από την ενασχόλησή της με τα κοινά τα τελευταία χρόνια διαπίστωσε ότι με σκληρή δουλειά και συντονισμένη συλλογική προσπάθεια μπορούμε να βελτιώνουμε σταθερά πολλά πράγματα στη ζωή μας. Αυτή η θετική διαπίστωση κέντρισε το ενδιαφέρον της και την ενθάρρυνε να σκεφτεί τη συμμετοχή της στη διοίκηση των Τοπικών και Περιφερειακών υποθέσεων. 

Η ίδια έχει δείξει ότι σέβεται ευλαβικά τον άνθρωπο, τους κανόνες και τα συναλλακτικά ήθη. Μία ενεργή πολίτης που είναι απολύτως πεπεισμένη ότι η καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των συλλογικών αναγκών απαιτεί συντονισμένη συλλογική προσπάθεια και διοικούντες αφοσιωμένους στο κοινό καλό.

Η πρόταση του Πέτρου Τατούλη να συμμετέχει στο συνδυασμό του ήταν για αυτη μία μεγάλη τιμή και συνάμα χρυσή ευκαιρία. «Τιμή, γιατί μου δίδεται η δυνατότητα να συνεργασθώ με έναν έμπειρο και καταξιωμένο πολιτικό, ο οποίος έχει δείξει ότι αγαπάει τον τόπο του και νοιάζεται εμπράκτως για του συμπολίτες του. Χρυσή ευκαιρία, γιατί μου προσφέρεται η δυνατότητα να προσπαθήσω και να δημιουργήσω συλλογικά μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες του Πέτρου Τατούλη», υπογραμμίζει.

Όραμά της να ζούμε σε μία πιο συνεκτική και ανοιχτή κοινωνία. Μία κοινωνία που παρέχει ασφάλεια και περισσότερες ευκαιρίες ανάδειξης ισότιμα σε κάθε ένα από τα μέλη της.

Ποιός είναι όμως ο λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργότερα με τα κοινά; Όπως σημειώνει η ίδια «Πρέπει να προσπαθήσουμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για κάθε συμπολίτη μας. Στη ζωή μου έχω μάθει να αγωνίζομαι, αφού τίποτα δε μας χαρίζεται. Πιστεύω βαθειά ότι μπορώ να είμαι μία αξιόπιστη, μαχητική και δημιουργική Περιφερειακή Σύμβουλος».