ΡεπορτάζΑρχείο

Αστακός το Ναύπλιο για τον Κουβέλη (Pics)

Έκπληκτοι έμειναν οι περαστικοί από την Πλατεία Φιλλελήνων και το «Π» του λιμανιού το απόγευμα του Σαββάτου, βλέποντας δύο πάνοπλους άνδρες με στρατιωτική περιβολή να κατοπτεύουν τον χώρο.

Οι επίλεκτοι κομάντο του λιμενικού βρέθηκαν στο Ναύπλιο σε εντεταλμένη υπηρεσία, δεδομένης της παρουσίας στον χώρο του Υπουργού Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη για τα εγκαίνια του 6ου Mediterranean Yacht Show.

Αστακός το Ναύπλιο για τον Κουβέλη

Αστακός το Ναύπλιο για τον Κουβέλη

Η Ομάδα Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) αναλαμβάνει αποστολές προστασίας υψηλών προσώπων, φύλαξης κρίσιμων εγκαταστάσεων και υποδομών και συνοδεία χρηματαποστολών, εντός των χώρων ευθύνης του Λιμενικού Σώματος.

Επίσης διεξάγει ελέγχους υψηλού κινδύνου και αναλαμβάνει την αντιμετώπιση και καταστολή σοβαρών παράνομων ενεργειών πάσης φύσεως, σε ξηρά και θάλασσα, συμπεριλαμβανομένων επεμβάσεων σε περιστατικά τρομοκρατίας ή οργανωμένου εγκλήματος.

Άνοιξε τις πύλες του το 6ο Mediterranean Yacht Show (Pics)

Η επίλεκτη ομάδα αποτελείται και από ειδικά εκπαιδευμένους ελεύθερους σκοπευτές, που δεν αποκλείεται να υπήρχαν ακροβολισμένοι σε μη εμφανή σημεία, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του Ναυτικού Σαλονιού.

Αστακός το Ναύπλιο για τον Κουβέλη

Αστακός το Ναύπλιο για τον Κουβέλη