ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Η Μαριλένα Πουρούλα θέλει να βάλει την σφραγίδα της στα δημοτικά του Ναυπλίου

Φρεσκάδα και νιάτα έχει προσθέσει στο ψηφοδέλτιό του ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, θέλοντας να δώσει έναν αέρα ανανέωσης, δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα σε νέα και ικανά άτομα να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου.

Μία τέτοια περίπτωση είναι η Μαριλένα Πουρούλα του Γεωργίου και της Παρασκευής. Γεννημένη το 1992. Έχει σπουδάσει μαιευτική έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια – συνέδρια πάνω στο αντικέιμενο των σπουδών της. Επαγγελματικά απασχολείται στην ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση (πρατήριο υγρών καυσίμων).

«Με γνώμονα την ανάγκη για μια νέα δημοτική αρχή η οποία θα κάνει έργα προς όφελος των δημοτών, αποδέχθηκα την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για συμμετοχή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Λύσεις απλές δοκιμασμένες σε δήμους πρότυπα στο εξωτερικό και στην Ελλάδα που θα συνδράμουν να γίνει και ο δήμος μου πρωτότυπος κάτι που είναι δικό μου όνειρο και θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για αυτό!», σημειώνει χαρακτηριστικά η ίδια.

Μαριλένα Πουρούλα

Μία καινοτόμα πρόταση για νέους γονείς

Η Μαριλένα προτείνει μία καινοτόμο ιδέα, που πιστεύει ότι έχει ανάγκη ο τόπος. Να δημιουργηθεί ένα κέντρο προετοιμασίας γονέων που θα προσφέρει:

  • ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
  • ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ
  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ
  • ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
– ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
– ΕΠΙΒΛΕΨΗ
– ΦΡΟΝΤΙΔΑ
– ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
– ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Όπως αναφέρει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ναυπλίου: «Οι μαίες και οι μαιευτές είναι οι φύλακες – άγγελοι για την νέα μητέρα και το μωρό. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένα σημαντικό κοινωνικό και συναισθηματικό γεγονός όχι μόνο για την μητέρα και την οικογένεια αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία.

Ο συνδυασμός μας, Πρωτεύουσα Ξανά , με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Αναγνωσταρά έχει εντάξει στο πρόγραμμα του την παραπάνω πρόταση, την οποία και άμεσα θα υλοποιήσει μετά τις εκλογές».

ΑΠΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ!