ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο άθλος του Οίακα

Χαμόγελα στους Ναυπλιείς αλλά και σε όλους τους φιλάθλους της Αργολίδας σκόρπισε ο Οίακας Ναυπλίου πετυχαίνοντας την άνοδό του στην Α2 κατηγορία και σηματοδοτώντας με τον καλύτερο τρόπο την ποιοτική άνοδο του αργολικού μπάσκετ.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παλιός παίκτης και κόουτς για ένα διάστημα του Οίακα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σημαντική αυτή αθλητική αναγνώριση δηλώνοντας:

«Αθλητική σελίδα με ολόχρυσα γράμματα έγραψε ο Οίακας κατακτώντας το πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής κατηγορίας και κερδίζοντας την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορίας για πρώτη φορά στην ιστορία του Ναυπλιακού μπάσκετ.

Το χειροκρότημα εκατοντάδων φιλάθλων και οι ευχές χιλιάδων άλλων αποτελούν το ευχαριστώ του κόσμου για την υπερηφάνεια που μας έκαναν να αισθανθούμε η διοίκηση, το προπονητικό team και οι παίκτες.

Για εμάς που κάποτε υπήρξαμε μέλη αυτής της ομάδας η συγκίνηση είναι μεγάλη.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες μας ανέβασαν στην κορυφή όπου στεκόμαστε τώρα.

Πρέπει όμως όλοι να γνωρίζουμε ότι στην κορυφή μπορείς να σταθείς δεν μπορείς όμως ποτέ να ξαπλώσεις.

Εκπληκτική μέρα η χθεσινή και η επόμενη  θα είναι ακόμη καλύτερη.

Σας ευχαριστούμε»

Μανιάτης: «Και εις ανώτερα στον Οίακα»

Τα συγχαρητήριά του στην ομάδα απευθύνει ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης σημειώνοντας:

«Είναι πλέον πραγματικότητα, η μεγάλη επιτυχία του Οίακα Ναυπλίου να αγωνίζεται την προσεχή περίοδο στα γήπεδα της Α2 κατηγορίας.

Επιτυχία που βασίστηκε στο ταλέντο και στη σκληρή δουλειά των αθλητών, στην εμπνευσμένη καθοδήγηση των προπονητών και στη διασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών για τη διεκδίκηση της αριστείας από τη διοίκηση.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους παραπάνω, που συνετέλεσαν σε αυτή την ιστορική επιτυχία κι ευχές να είναι υγιείς και να μας προσφέρουν ανάλογες χαρές και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

 Γκιόλας: «Δύο σημαντικές διακρίσεις για ομάδες της πόλης»

Χαιρετίζω με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια την Αθλητική οικογένεια της  Ναυπλίας, μετά από δύο σημαντικές διακρίσεις ομάδων της πόλης μας.  Ο Οίακας μετά από εξαιρετική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, είδε τους κόπους του να ανταμείβονται με την άνοδό του στην Α2 κατηγορία στο μπάσκετ. Η δε ποδοσφαιρική ομάδα του Ναυπλίου 2017, μετά από σύντομη διαδρομή στην τοπική κατηγορία, ανήλθε στην Γ’ Εθνική.

Εκφράζω την υπερηφάνειά μου ως δημότης του Ναυπλίου και εύχομαι η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη και σε ανώτερα επίπεδα.

Ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου υπόσχομαι την αμέριστη συμπαράστασή μου σε κάθε προσπάθεια που συνδέει τον καλό και αγαθό αγώνα, με την διάκριση του τόπου μας και την πορεία του προς την πρόοδο.