ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Το απολαυστικό αυτοτρολάρισμα υποψηφίου του Σαραβάκου – Τι θα κάνει με τις 3500 κάρτες που τύπωσε

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αποφάσισε να «διακωμωδήσει» τις εξελίξεις στην παράταξη του Δημήτρη Σαραβάκου ο παραλίγο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Αντώνης Ραφαηλίδης.

Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής που δεν επέτρεψε στην «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» να καταθέσει εγκαίρως ψηφοδέλτιο, είχε ως αποτέλεσμα να πάνε χαμένοι οι κόποι όσων ήταν έτοιμοι να δώσουν τη μάχη τους στο πλευρό του τέως νομάρχη Αργολίδας.

Κάρτες Σαραβάκος

Όμως απ’ ότι φαίνεται κάποιοι δεν χάνουν το χιούμορ και την ευρηματικότητά τους, και φυσικά την διάθεση για …αυτοτρολάρισμα!

Το post του Αντώνη Ραφαηλίδη είναι όλα τα λεφτά:

«Λόγο της μη καθόδου μου στις περιφερειακές εκλογές υπάρχει ένα στοκ 3500 καρτών τις οποίες δεν πρόλαβα να χρησιμοποιήσω. Είναι από ανακυκλούμενο εξαιρετικης ποιότητας χαρτί με πλαστικοποίηση. Η πίσω όψη είναι κενή και μπορείτε να τυπώσετε την αφεντομουτσουνάρα σας για την μπροστινή όψη που είναι τυπωμένη η την αφήνετε ως έχει και έχετε ένα +20% προσαύξηση στους ψήφους που θα πάρετε η την σβήνετε με το μπλανκο η με γόμες που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά. Σε περίπτωση αγοράς όλης της ποσότητας δίδονται σαν δώρο 5 πακέτα των 100 likes για facebook και instagram καθώς και 200 συμμετοχές (ψήφους) σε τοπικό ιντερνετικο σαιτ δημοσκόπησης !!!! Τιμή πακέτου 32,5 ευρώ με ΦΠΑ !!!!! ……. ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ……. Απαντήσεις inbox …..»