ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Συνέντευξη Σταθογιαννόπουλου: «Όχι μόνο γουρνοπούλα και μαραθώνιοι»

Τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα στο πλευρό του Τάσου Σαλεσιώτη εξήγησε ο Κωνσταντίνος Σταθογιαννόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο anagnostis.

Χειμαρρώδης και ουσιαστικός, ο Ναυπλιώτης δικηγόρος αποκάλυψε στον Άκη Γκάτζιο τι τον στεναχωρεί και πως ονειρεύεται το Ναύπλιο. Μιλά για θέματα καθημερινότητας, για κοινωνική πολιτική, για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, για το πως μπορεί να αναπτυχθεί η τοπική οικονομία.

Κωνσταντίνος Σταθογιαννόπουλος συνέντευξη Άκης Γκάτζιος

«Απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να δουν το Ναύπλιο να πάει μπροστά, σε αυτούς που αρέσκονται σε λιγότερη γουρνοπούλα και λιγότερα πανηγύρια», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτωντας πως υπάρχουν και άλλοι τομείς που πρέπει παράλληλα να αναπτυχθούν για να γίνει ο Δήμος Ναυπλιέων ένας σύγχρονος Δήμος.

Από την κουβέντα δεν έλειψε η αναφορά στον τρόπο επιλογής υποψηφίων από κάποιες δημοτικές παρατάξεις και κατά πόσο αυτοί έχουν τα προσόντα να υπηρετήσουν σωστά τον Δήμο. Ως βασική προϋπόθεση για την ενασχόληση με τα κοινά έθεσε την επαγγελματική επάρκεια, αναφερόμενος προσωπικά και στην δική του πολυετή σταδιοδρομία ως δικηγόρος.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη: 

 

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τον ξενώνα Leone Guest House(Παπανικολάου 34) στο Παλιό Ναύπλιο.