ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Δεν σταματούσε να απαριθμεί έργα ο Καμπόσος στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου

Από εκατοντάδες πολίτες κατακλύστηκε η πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος, για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου.

Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών έδωσε «Σύνθημα Νίκης» από την πρώτη Κυριακή, ευχαριστώντας την οικογένειά του και όλους τους συνεργάτες του για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Καμπόσου

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Καμπόσου

Σημεία από την ομιλία Καμπόσου:

«Αναλάβαμε την διοίκηση, 8 πρώην ΟΤΑ οι οποίοι συγχωνεύτηκαν σε έναν, με μεγάλες δανειακές υποχρεώσεις και σε μια περίοδο που η κρατική επιχορήγηση μειώθηκε δραματικά.

Με αποφασιστικότητα από την πρώτη θητεία  κινούμενοι με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, προωθήσαμε αποτελεσματικά και γρήγορα τη διοικητική και οικονομική ενοποίηση του νέου Δήμου.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Καμπόσου

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Καμπόσου

Βγάλαμε το Δήμο από το περιθώριο, τον φέραμε ξανά στο προσκήνιο και διεκδικήσαμε μαχητικά τη λύση χρονιζόντων προβλημάτων της περιοχής.

Με δραστικές παρεμβάσεις, θωρακίσαμε την τοπική κοινωνία από τις σαρωτικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, παρέχοντας έμπρακτη στήριξη στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Υλοποιήσαμε το όραμά των πολιτών με σχέδιο και πρόγραμμα, διασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για έργα ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ, που η πραγματοποίησή τους  αποτελεί τη βασική υποδομή για την απογείωση του Δήμου όπως για παράδειγμα η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους, η Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος , τα δυο σχολεία σε Ίναχο & Κουτσοπόδι  καθώς και η ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλεως Νοτίου τμήματος που δίνει πλέον την δυνατότητα οικοδόμησης στους ιδιοκτήτες των εκτάσεων τους. Το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων ένα ακόμα έργο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα επιλύσει προβλήματα που χρόνιζαν, με τους κατοίκους της περιοχής της Νέας Κίου να αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα της ΧΑΔΑ που είχε δημιουργηθεί στη θέση Γκριμάρια.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Καμπόσου

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Καμπόσου

Συνεχίζουμε με το Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο και με το βλέμμα πλέον στην περιφέρεια του Δήμου μας. Στα χωριά μας.

Το Μυθολογικό Πάρκο αποτελεί την κορωνίδα των έργων που έχουμε εξαγγείλει με στόχο την εξάλειψη της ανεργίας, την αναβάθμιση του τουρισμού, την ανάδειξη του ιστορικού και αρχαιολογικού πλούτου του Δήμου Άργους Μυκηνών. Κάποιοι μας λένε ονειροπόλους και μας κατηγορούν για προεκλογικά τεχνάσματα. Είναι εκείνοι που έλεγαν το ίδιο και για την Ανάπλαση του Κέντρου και για όλα τα μεγάλα έργα που είχαμε προαναγγείλει και όμως τα κάναμε πράξη! Ποιοι είναι εκείνοι που μας κατηγορούν;; Τι πρόσφεραν από τις θέσεις ευθύνης και δύναμης που κατείχαν; Πότε προσέφεραν επί της ουσίας στον τόπο;

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Καμπόσου

Με πολεμούν με λάσπη, ψέματα και κατηγορίες.

Δεν απαντώ-Θα τους απαντήσει ο λαός στις 26 Μαΐου που γνωρίζει ποιος τα έβαλε με τα μεγάλα συμφέροντα και ποιος στέκεται ακόμα στο πλευρό του! Φίλες και φίλοι αυτές τις εκλογές έχουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε οσα μαζί ονειρευτήκαμε, για το μέλλον των παιδιών μας, το σήμερα των γερόντων και το τώρα του Δήμου Άργους Μυκηνών. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε!»