ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Συνέντευξη Παναγιώτη Αναγνωσταρά: Οι προτεραιότητες για τη νέα τετραετία

Τους σημαντικότερους στόχους του για την επόμενη τετραετία θέτει ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άκη Γκάτζιο για το anagnostis. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων απαντά για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη, την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και για σοβαρά προβλήματα όπως η διάβρωση των ακτών, ο γύρος της Αρβανιτιάς, η βελτίωση της ποιότητας του νερού κ.α. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά» δηλώνει ανοιχτός σε συνεργασίες αν και εφόσον αυτό απαιτηθεί μετεκλογικά, αναφερόμενος και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε ο ίδιος τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης όταν ήταν δήμαρχος. 

Συνέντευξη Αναγνωσταρά στον Άκη γκάτζιο

Απαντά επίσης κατά πόσο είναι εφικτό κάποιος να προβάλλει το σύνθημα «ο δήμαρχος των έργων» την περίοδο που διανύουμε και που θα βρεθούν άλλοι πόροι, δεδομένης της μείωσής τους από το κράτος.

Τέλος μίλησε γι’ αυτούς που έχουν εκφράσει πικρόχολα σχόλια για την προσωπική του ζωή και την επαγγελματική του διαδρομή: «Δεν μου αρέσουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και αυτή η παραφιλολογία για να υποβαθμίσεις τον χαρακτήρα του άλλου ή την προσωπικότητά του. Έχω υποστεί πολλά αλλά δεν έχω μιλήσει. Να κάθεσαι να ασχολείσαι γιατί πήγε στη Ρουμανία, να με λένε μανάβη … αυτό είναι κατάντημα», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Παρακολουθείστε την συνέντευξη: 

 

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τον ξενώνα Leone Guest House (Παπανικολάου 34) στο Παλιό Ναύπλιο.