ΡεπορτάζΑρχείο

Κατέθεσε μήνυση κατά των φερομένων ως δραστών το θύμα

Επίθεση από δύο άτομα δέχτηκε στις 12.10 τα ξημερώματα σήμερα υποψήφιος σύμβουλος του συνδυασμού του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, την ώρα που διέσχιζε την Ασκληπιού, έξω από καφετέρια. Οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες ηλικίας 43 και 37 ετών, φέρονται να γρονθοκόπησαν τον υποψήφιο σύμβουλο και τον αδελφό του, οι οποίοι μετέβησαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες το συμβάν αν και έγινε πλησίον εκλογικού κέντρου και με θύμα υποψήφιο σύμβουλο, φαίνεται να μην έχει πολιτικές προεκτάσεις και να αποτελεί προσωπική υπόθεση.

Αιμόφυρτος από μπουνιές και κλωτσιές υπ. δημοτικός σύμβουλος έξω από το εκλογικό κέντρο Αναγνωσταρά. Γρονθοκόπησαν και τον αδερφό του

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Πρωτεύουσα Ξανά»:

«Τις πρωινές ώρες σήμερα και ώρα 00:20 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής μας παράταξης (Ναύπλιο. Πρωτεύουσα ξανά) καθως και ο αδελφός αυτού δέχθηκαν απρόκλητα και αιφνιδιαστικά επίθεση σε χώρο έναντι του εκλογικού μας κέντρου! Και οι δυο δέχθηκαν χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα και μεταφέρθηκαν αιμόφυρτοι στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξαν πολιτικά κίνητρα πίσω από αυτό το γεγονός. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν το καθήκον τους. Ας λειτουργήσουμε όλοι νηφάλια και πολιτισμένα μέχρι την κάλπη. Εύχομαι καλή ανάρρωση στα θύματα αυτής της επίθεσης».