ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Δημήτρης Βασιλόπουλος: Το ερώτημα είναι ποιός θα τρέξει την Περιφέρεια

Πως μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά τους οι αγρότες της Αργολίδας; Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας Δημήτρης Βασιλόπουλος είναι ο πλέον κατάλληλος να συμβουλέψει και να δώσει λύσεις σε αυτά τα θέματα.

Έχοντας μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία ως Γεωπόνος και Σύμβουλος Επενδύσεων, με δικό του γραφείο μελετών, αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα κοινά, επιλέγοντας τον συνδυασμό «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» του Γιώργου Δέδε, εναν επικεφαλής με τεχνοκρατικό προφίλ, που προσπαθεί παράλληλα να περάσει και έναν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Συνέντευξη Δημήτρη Βασιλόπουλου

Μία ουσιαστική συζήτηση με τον Άκη Ντάνο για θέματα αγροτικής ανάπτυξης, για την διαχείριση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, για την τουριστική αξιοποίηση ανεκμετάλλευτων υποδομών, για το περιβάλλον, για το μοντέλο χρηματοδοτήσεων επενδύσεων, για την χαμηλόμισθη εργασία κ.α.

Ο κ. Βασιλόπουλος τονίζει ότι υπάρχουν πόροι αλλά δεν υπάρχει στρατηγική ως προς την διαχείριση τους. «Η Περιφέρεια θα πρέπει να βάζει μετρήσιμους στόζους και να δίνει λογαριασμό γι’ αυτούς», σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Παρακολουθείστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

 

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τον ξενώνα Leone Guest House (Παπανικολάου 34) στο Παλιό Ναύπλιο.