ΠολιτικήΑρχείο

Πήγε να πέσει ξύλο με δικαστικό αντιπρόσωπο στο Άργος!

Εκτός εαυτού βγήκε ψηφοφόρος με δικαστικό αντιπρόσωπο σε εκλογικό τμήμα του Άργους λόγω της μεγάλης αναμονής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στην αίθουσα βρισκόταν μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος και ένα ακόμα άτομο, ενώ έλειπαν τα περισσότερα, αν όχι όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έξω από την αίθουσα είχε σχηματιστεί ουρά περίπου 30 ατόμων χωρίς να εξυπηρετείται. Κάποια στιγμή ένας από αυτούς έχασε την υπομονή του, εισήλθε μέσα στην αίθουσα και κινήθηκε βίαια προς τον δικαστικό αντιπρόσωπο κατηγορώντας τον πως επιδείκνυε αδιαφορία απέναντι στους ψηφοφόρους, κάτι που κατήγγειλαν και άλλοι που ήταν στο σημείο. 

Ευτυχώς η επίθεση έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, περιοριζόμενη μόνο σε λεκτική αντιπαράθεση.

Τα προβλήματα με τις ελλέιψεις μελών της εφορευτικής επιτροπής δεν εμφανίστηκαν μόνο στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο αλλά και στο γειτονικό Ναύπλιο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ψάχνουν τα μέλη που λείπουν ώστε να διεξαχθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν και με τα ψηφοδέλτια σε εκλογικά κέντρα του Ναυπλίου, όπου υπήρχαν ελλείψεις με αποτέλεσμα να τα μαζεύουν από τα σκουπίδια, ή να μοιράζουν μέρος από αυτά με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι να μην βρίσκουν αυτό που ήθελαν να ψηφίσουν…