ΠολιτικήΑρχείο

Απόσπασμα από την ομιλία Μητσοτάκη στην Αργολίδα (Vid)

Πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σε πολιτική εκδήλωση στην Αργολίδα, με παρόντες τον Αντώνη Σαμαρά, τον Γιάννη Ανδριανό, τον Δημήτρη Καμπόσο και πολλών άλλων στελεχών της ΝΔ και απλών πολιτών.

Η λειτουργία ενός κράτους που θα εξυπηρετεί τους πολίτες αποτελεί κυρίαρχη ανάγκη τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του, διαβεβαιώνοντας ότι η ΝΔ θα προχωρήσει σε τολμηρές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να επιτύχει το στόχο αυτό προς όφελος όλων. Ταυτόχρονα υπογράμμισε πως η κυβέρνηση που θα αναλάβει τις τύχες της χώρας την επομένη των εκλογών θα λειτουργήσει ενωτικά.

Κυριάκος Μητσοτάκης Αργολίδα

Δηλώνοντας απολύτως πεπεισμένος ότι η επόμενη κυβέρνησε θα είναι αυτή της ΝΔ καθώς και οτι θα είναι μια κυβέρνηση που θα ενώσει όλους τους Έλληνες, επισήμανε την πρόθεσή του  να συνεργαστεί με όλους τους περιφερειάρχες και δημάρχους για να υλοποιηθεί και το πρόγραμμα με το οποίο θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη ημέρα.

Μητσοτάκης από την Αργολίδα: Η μεγάλη πολιτική αλλαγή θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου

Στο σημείο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να υπάρξει πλήρης στήριξη στον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκας, και τόνισε ότι η ΝΔ έδωσε πολιτικό χρώμα στις περιφερειακές εκλογές καθώς είναι πολύ σημαντικό την επόμενη Κυριακή να γίνει το δεύτερο μεγάλο βήμα για την πολιτική αλλαγή. 

Κυριάκος Μητσοτάκης Αργολίδα

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της ΝΔ. που στηρίζεται και στο τρίπτυχο λιγότεροι φόροι, περισσότερες επενδύσεις και καλύτερες δουλειές.

Εν συνεχεία  τόνισε ότι πρέπει να ξεπεραστεί το τοξικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σημειώνοντας πως ο ίδιος θα προσπαθήσει «να μιλήσουμε για το αύριο κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου». «Η χώρα» είπε «χρειάζεται κράτος προς όφελος όλων των πολιτών και ότι η οργάνωση του κράτους θα αποτελέσει αντικείμενο τολμηρών μεταρρυθμίσεων από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ».

Κυριάκος Μητσοτάκης Αργολίδα

«Για τον λόγο αυτό απαιτείται η ύπαρξη άξιων συνεργατών σε όλες τις βαθμίδες της τοπικής αυτοδιοίκησης» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα του OneTV από τα όσα είπε πριν λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ από τη Δαλαμανάρα:

 

Πανηγυρισμοί για Μητσοτάκη στη Δαλαμανάρα (Pics, Vid)

Και ο Σαμαράς μαζί με Μητσοτάκη στη Δαλαμανάρα (Pics)