ΠολιτικήΑρχείο

Νίκας από την Αργολίδα: «Είμαστε οι ταπεινότεροι όλων, είμαστε υπηρέτες του λαού»

Ταπεινός, ενωτικός και ανοιχτός σε συνεργασίες με άλλους πολιτικούς χώρους παρουσιάστηκε ο υποψήφιος Περιφερειαρχης Παναγιώτης Νικας κατά την ομιλία του πριν από λίγο στη Δαλαμανάρα, παρουσία εκατοντάδων πολιτών.

«Είμαστε οι ταπεινότεροι όλων Είμαστε υπηρέτες του λαού, θα συνεργαστουμε με όλους τους χώρους», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Νίκας.

Μητσοτάκης Νίκας

Μητσοτάκης Νίκας

Παρόντες, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιάννης Ανδριανός, ο Δημήτρης Καμπόσος, ο Αθανάσιος Δαβάκης, και πολλά ακόμα στελέχη του κόμματος στο νομό, και όχι μόνο.

Απόσπασμα από την ομιλία Μητσοτάκη στην Αργολίδα (Vid)

Πανηγυρισμοί για Μητσοτάκη στη Δαλαμανάρα (Pics, Vid)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα. σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Γνωρίζω τον Παναγιώτη πολλά χρόνια. Είναι ένας άξιος αυτοδιοικητικός, ένας άνθρωπος που άλλαξε την όψη της Καλαμάτας, έχει φιλόδοξα σχέδια για την περιφέρεια Πελοποννήσου, και μπορεί να γνωρίζει ότι την επόμενη μέρα -εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός στις 7 Ιουλίου- θα έχει έναν σύμμαχο στο Μέγαρο Μαξίμου, που θα στηρίξει ενεργά τις προοπτικές της Πελοποννήσου, όχι μόνο για κάποιους, αλλά για όλους».

Μητσοτάκης Νίκας

Συγκέντρωση Μητσοτάκη Νίκα στη Δαλαμανάρα

Μητσοτάκης Νίκας

Συγκέντρωση Μητσοτάκη Νίκα στη Δαλαμανάρα

Συγκέντρωση Μητσοτάκη Νίκα στη Δαλαμανάρα

Δαλαμανάρα Νίκας

Δαλαμανάρα Νίκας