ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μετά από το 2010 το Τολό έχει και πάλι δικό του δημοτικό σύμβουλο

Μετά το 2010 και τους Βαγγέλη Βλαχάκη και Δημήτρη Τσίρο, ένας ακόμα Τολιανός θα εκπροσωπήσει τους χωριανούς του στο δημοτικό συμβούλιο. Ο λόγος για το Νίκο Μπικάκη, που κατέλαβε την δεύτερη έδρα του συνδυασμού «Ναυπλία Πρωτεύουσα» του Τάσου Σαλεσιώτη, η οποία έπεσε τελικά στην Δημοτική Ενότητα Ασίνης.

Ο νεαρός επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος πλέον, δήλωσε τα εξής:

«Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όλους αυτούς τους μήνες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε κατεστημενα και υπήρχαν πολλές δυσκολίες. Εμείς όμως αντέξαμε την πίεση και όλες τις δυνάμεις μας και με αξιοπρέπεια ολοκληρώσαμε την αποστολή μας.

67 συγχωριανοι μου με τίμησαν με την ψήφο τους και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Στο ερώτημα εάν είμαι ευχαριστημένος από το νούμερο, η απάντηση είναι όχι δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν είχα την απαίτηση να με ψηφίσουν όλοι. Όμως θα μπορούσαν να είναι 100-150.

Αυτό για μένα είναι αχαριστία ως προς εμένα και ως προς τον Τάσο Σαλεσιωτη για την συνεισφορά του στο Χωριό μας. Το χωριό πήγε να βγάλει να ματιά του μόνο του. Κάποιοι μίλησαν ότι η καρδιά τους έλεγε να στηρίξουν, αλλά το μυαλό έλεγε το αντίθετο. Φθηνές δικαιολογίες!

Ευτυχώς με τη στήριξη των υπολοίπων χωρίων, αλλά και ειδικά του Ναυπλίου, τους οποίους τους έχω στην καρδιά μου γιατί πίστεψαν σε μένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Με τη βοήθεια τους ή έδρα ήρθε στον Δήμο Ασίνης και μετά από το 2010 και τον Βαγγέλη Βλαχακη, το Τολό θα έχει και πάλι δικό του Δημοτικό Σύμβουλο. Πλέον η συνεργασία των Συλλογών, του Τοπικού Συμβουλίου, η δική μου, αλλά και των πολιτών που θέλουν να συνεισφέρουν είναι δεδομένη. Το Τολό πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής! Και πάλι ευχαριστώ όλους για τη στήριξης τους!»