ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μαλτέζος: Φθάνουν τα 9 χρόνια απραξίας Τατούλη (Vid)

Περιχαρής ο Γιάννης Μαλτέζος μετά την επικράτηση του Παναγιώτη Νίκα στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, Πρώτος για την παράταξή του με 5.071 ψήφους, ήταν ο άνθρωπος που σήκωσε στους ώμους του το βάρος της προεκλογικής περιόδου για την Αργολίδα.

Σε αποκλειστική του δήλωση στο anagnostis.org τόνισε ότι ο Παναγιώτης Νίκας θέλησε να μιλήσει με τον απλό κόσμο, θέλησε να αφουγκραστεί τον Πελοποννησιακό λαό, και ο Πελοποννησιακός λαός, αυτό το κατάλαβε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Η πρώτη συνέντευξη Νίκα στο anagnostis.org

Ενθουσιασμός στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Νίκα στο Ναύπλιο (Pics)

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

 

Ο κος Μαλτέζος δήλωσε:

Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, μια δύσκολη νίκη. Αλλά ήταν ένας ωραίος και καθαρός αγώνας. Ο Παναγιώτης Νίκας δεν έπεισε με κραυγές, δεν έπεισε με ταξίματα. Έπεισε με επιχειρήματα το λαό της Πελοποννήσου. Πλαισιώθηκε από έναν έξοχο συνδυασμό, δουλέψαμε, πείσαμε, ενημερώσαμε τον κόσμο, συζητήσαμε για τα προβλήματα.

Έκανε έναν τιτάνιο αγώνα ο Παναγιώτης Νίκας, από χωριό σε χωριό και από πόλη σε πόλη. Γύρισε όλη την Πελοπόννησο. Δεν πήγε πίσω από λιτανείες και πίσω από γιορτές και πανηγύρια. Θέλησε να μιλήσει με τον απλό κόσμο, θέλησε να αφουγκραστεί τον Πελοποννησιακό λαό, και ο Πελοποννησιακός λαός, αυτό το κατάλαβε. 

Κατάλαβε ότι φτάνουν πια εννιά χρόνια απραξίας. 

Θέλει ένα άλλο ύφος, ένα άλλο ήθος στην διακυβέρνηση της περιφέρειας. Θέλει να δει έργα, θέλει να δει τη ζωή και την καθημερινότητα να αλλάζουν και είμαι σίγουρος ότι μέσα στα τέσσερα χρόνια που ακολουθούν, ο Παναγιώτης Νίκας με όλους εμάς θα τα καταφέρει. 

Νομίζω ότι ήταν μια νίκη για όλη την Πελοπόννησο και για όλους τους Πελοποννησίους και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος.