ΡεπορτάζΑρχείο

Do you like madmazel the greece

Όσο περνούσε η ώρα και τα αποτελέσματα δεν ήταν αρεστά στο εκλογικό κέντρο του Τατούλη στο Άργος, τόσο επικρατούσε ανησυχία αλλά και έλλειψη ενθουσιασμού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα φώτα να μένουν χαμηλά και οι παρευρισκόμενοι να κάθονται γύρο από ένα τραπέζι και να κάνουν τους υπολογισμούς τους.

Οι λίγοι διερχόμενοι τουρίστες, ναι έχει και το Άργος, έριχναν προς τα μέσα μια ματιά και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είδους “μαγαζί” ήταν. Ένα ζευγάρι, πιο τολμηρό από τα άλλα, αφού κοίταξε διεξοδικά τις Γιγαντοαφίσες του Τατούλη με απορία, έκανε ένα βήμα προς το πάγκο έμπροσθεν του εκλογικού κέντρου πάνω στο οποίο υπήρχαν διαφημιστικά έντυπα για την Πελοπόννησο.

εκλογικό κέντρο, τουρίστες

Κοιτώντας προς τα μέσα για να δει αντιδράσεις, η γυναίκα αρχικά και στην συνέχεια και ο σύντροφός της, άρχισαν να ξεφυλλίζουν ένα έντυπο με φωτογραφίες της Περιφέρειας. Αφού είδαν πως κανένας εκ των έσω δεν αντιδρά πήραν ένα έντυπο μαζί τους και έφυγαν.

Έστω κι έτσι η προεκλογική καμπάνια ίσως να βοηθήσει περισσότερο στην ενημέρωση των τουριστών παρά των πολιτών αφού η αποχή έφτασε και ξεπέρασε το μισό του πληθυσμού.

Η όλη ιστορία μας θύμισε πάντως το γνωστό τραγούδι του Αντώνη Καλογιάννη, μόνο που αντί για την πλατεία Αβησσυνίας είχαμε την πλατεία Αγίου Πέτρου και αντι για ζαχαροπλαστείο, ένα πρώην μπαράκι .