ΑθλητισμόςΑρχείο

Πανναυπλιακός: Δεν καταλαβαίνουμε γιατί τόση πρεμούρα για συνένωση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανναυπλιακός σχετικά με τη νέα φημολογία που υπάρχει για συνένωση με το Ναύπλιο 2017, διαψεύδοντας τα σενάρια, αφήνοντας όμως ένα παραθυράκι ανοιχτό εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ των προέδρων των δύο ομάδων, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα.

Όπως σημειώνει η διοίκηση της ομάδας:  

«Με αυτή μας την ανακοίνωση θέλουμε για πολλοστή φορά, να τοποθετηθούμε σχετικά με τη φημολογία που υπάρχει αυτό το διάστημα και αφορά τη συνεργασία, συνένωση ή ό,τι άλλο, του Πανναυπλιακού – Ηρακλή με άλλες ομάδες. Είναι το τρίτο καλοκαίρι που γίνεται αυτό και πλέον έχει γίνει κουραστικό και κυρίως γραφικό.

Να τονίσουμε λοιπόν τα εξής:

1) Το εγχείρημα της συνένωσης είχε γίνει ξανά το 2011 με την Ένωση Μιδέας, με τραγικά αποτελέσματα για τον σύλλογο, αφού έκτοτε ουδέποτε ορθοπόδησε, απαξιώθηκε εντελώς ενώ δημιουργήθηκαν από τότε και μετά οφειλές προς την Εφορία ύψους 3500 €, που εξοφλήσαμε φέτος. Όσον αφορά την έως τώρα θητεία μας, ο σύλλογος δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα.

2) Ο Παναυπλιακός – Ηρακλής σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πάρει το ΑΦΜ οποιουδήποτε χωριού, προκειμένου να αγωνιστεί σε πιο πάνω κατηγορία. Θα προσπαθήσει με τις δικές του δυνάμεις και κυρίως με αξιοπρέπεια, να καταφέρει κάτι τέτοιο. Με την επιτυχία να είναι δική του και όχι δανεική.

3) Είναι αυτονόητο ότι η οποιαδήποτε συμφωνία, συζήτηση, συναλλαγή κλπ μεταξύ δύο ομάδων, γίνεται μόνο από τους προέδρους τους. Αυτό είναι το σωστό και καταστατικά αλλά και ηθικά, αφού αυτοί κυρίως χρηματοδοτούν τις ομάδες, για να μπορούν να υπάρχουν. Στην προκειμένη περίπτωση όμως μόνο αυτό δεν έγινε. Μας προσέγγισαν διάφορα άτομα χωρίς θεσμικό ρόλο, ενίοτε με απειλές, με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, με δημιουργία κλίματος γενικά. Μεταξύ αυτών και κάποιοι που φέρουν μεγάλη ευθύνη για την απαξίωση και ανυποληψία του Παναυπλιακού – Ηρακλή. Δεν γίνεται όμως έτσι. Οι δύο πρόεδροι συζητάνε, συμφωνούν ή διαφωνούν, αλλά μόνο αυτοί. Κανείς άλλος.

4) Τέλος, ειλικρινά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί να υπάρχει τόση πίεση και τόση πρεμούρα να συνενωθούν οι ομάδες. Το Ναύπλιο 17, αυτή τη στιγμή είναι μια κατηγορία πάνω, έχει κάνει μέχρι τώρα καλή πορεία, ας προχωρήσει. Ποιός ο λόγος; Γιατί βέβαια αυτό που λέγεται ¨για το καλό της πόλης, του Παναυπλιακού-Ηρακλή κλπ κλπ¨ είναι για γέλια! Είναι το λιγότερο υποκριτικό. Πού ήταν όλοι αυτοί, που τώρα ενδιαφέρονται, πριν δύο χρόνια που η ομάδα ουσιαστικά δεν υπήρχε;

Κλείνοντας, να πούμε ότι είναι σε εξέλιξη ο σχεδιασμός και οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα που θα γίνουν φέτος στο σύλλογο, με στόχο να φτάσει ο Παναυπλιακός-Ηρακλής, άμεσα εκεί που πρέπει. Με τις δικές του δυνάμεις, χωρίς δεκανίκια.

Επίσης να ενημερώσουμε, αν και αυτονόητο, ότι ο κατάλογος των μελών του συλλόγου είναι πάντοτε ανοιχτός για τον οποιοδήποτε θέλει να εγγραφεί ως μέλος, να πληρώνει τη μηνιαία συνδρομή του και να έχει τα πλήρη δικαιώματα του μέλους , που απορρέουν από το καταστατικό. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα, που αρχίζει επίσημα η νέα σαιζόν».